Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERN IDE PO NOVI NASLOV

FIFA objavila suce za klupsko SP, među njima i žena

Fifa
Reuters/Pixsell
04.01.2021.
u 13:10

Utakmice klupskog SP-a vodit će sedam sudaca, 12 pomoćnih sudaca, te sedam video sudaca

Međunarodna nogometna federacija objavila je imena sudaca za klupsko svjetsko prvenstvo koje će se od 1. do 11. veljače održati u Kataru, a prvi put na listi se nalazi i jedna žena. 

Utakmice klupskog SP-a vodit će sedam sudaca, 12 pomoćnih sudaca, te sedam video sudaca.

Na listi glavnih sudaca je Brazilka Edina Alves Batista s kojom će u sudačkoj ekipi biti i sunarodnjakinja Neuza Back i Argentinka Mariana de Almeida.

Od glavnih sudaca na klupskom SP-u će sudjelovati i Danny Makkelie (Nizozemska), Mario Escobar (Gvatemala), Leodan Gonzalez (Urugvaj), Mohammed Abdulla Mohammed (UAE), Djibril Camara (Sen) i Abdelkader Zitouni (Tunis).

Na klupskom svjetskom prvenstvu će nastupiti Bayern (UEFA), Al Ahly (Africa), Ulsan Hyundai (Azija), UANL (CONCAAF), Al-Duhail (domaćin), Auckland City (Oceanija), te prvak Južne Amerike kojeg ćemo doznati 30. siječnja.

Klupsko SP počinje 1. veljače utakmicom između Al-Duhaila i Auckland Cityja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije