Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FFC 30 u Linzu

FFC kompletira “fight card” za Linz: Nastupaju Pejić, Petje, Krušič, Bilić…

FFC
Foto: FFC
11.08.2017.
u 17:33

Pred Filipom "Nitrom" Pejićem (4-0-2) je nastup u co-main eventu MMA dijela večeri. Pejić se ponovo vraća na mjesto na kojem je osvojio FFC pojas!

Spektakularni FFC 30 u Linzu predvodit će Robin van Roosmalen u svojem trećem MMA nastupu i Shkodran Veseli u kickboxing dijelu večeri. Osim glavnih borbi, FFC je otkrio još neka imena koja će se naći na popisu borbi 21. listopada!

Nastupi dvaju FFC prvaka

Slovenska kickboxing zvijezda Samo Petje (10-2-0), koji je podigao ljestvicu na dosad neviđenu razinu postavši prvi dvostruki prvak u povijesti FFC-a, nakon uvjerljivog osvajanja pojasa u velteru vraća se u laku kategoriju.

Podsjetimo, Petje se na pobjedničke staze vratio upravo u Linzu na FFC 26 priredbi, nakon teškog poraza u Ateni. Od tada niže pobjede i bez sumnje ga gledamo u najboljem svjetlu. Kakoubavasu se "osvetio" za poraz u Ateni u jednom od najiščekivanjih revanševa u FFC-u, da bi nakon toga pokazao veliku hrabrost i želju da se bori protiv prvaka više kategorije, u čemu je i uspio, detroniziravši Eyevana Danenberga na posljednjoj FFC priredbi.

Iako još nije otkriveno ime Petjeovog protivnika, ne sumnjamo kako ćete i ovog puta gledati meč prepun vrhunske kickboxing akcije!

Pred Filipom "Nitrom" Pejićem (4-0-2) je nastup u co-main eventu MMA dijela večeri. Pejić se ponovo vraća na mjesto na kojem je osvojio FFC pojas! U rujnu 2016. godine u TipsAreni svladao je Ahmeda Vilu i stao na FFC tron perolake kategorije. Otada u svom vlasništvu drži FFC zlato i iza sebe ima četiri pobjede u FFC ringu od kojih je i jedna obrana pojasa pred vlastitom publikom u Zagrebu.

Lemmy Krušič ponovo u akciji

Lemmy Krušič (2-3-0) u FFC-u je gotovo od samih početaka, a imao je priliku napasti i pojas prvaka. Nakon gotovo dvije godine izbivanja iz FFC ringa, ovaj Slovenac koji živi u Linzu, ovog će puta ukrstiti rukavnice sa Stipom Brčićem, mladom MMA nadom iz Hrvatske. Brčiću je ovo FFC debi, a dolazi sa profesionalnim scoreom od 4 pobjede i već je izjavio da je maksimalno fokusiran za ovaj nastup te da pripreme odrađuje u dalekom Las Vegasu. Ne sumnjamo kako će ovo biti prava poslastica za MMA ljubitelje!

Uzbudljiv kickboxing program

Ivan Bilić (3-3-0) poznat je publici u Linzu nakon prošlogodišnjeg nastupa u kojem je priredio jednu od najuzbudljivijih mečeva večeri i jedan od najbrutalnijih nokauteva u FFC-u 2016. godine! Stoga je ova hrvatska kickboxing nada na FFC-u 30 dobila priliku ukrstiti rukavice sa Shkodranom Veselim u glavnoj borbi večeri.

FFC
1/6

Sudeći po Bilićevom posljednjem nastupu u Ateni gdje je ušao u ring s Eyevanom Danenbergom, pokazao je kvalitetu i spremnost da se suoči s najboljima. Iako je na kraju izgubio meč od Danenberga, vidjeli smo odličnu kickboxing akciju i ne sumnjamo kako će ovo biti jedan od najatraktivnijih okršaja večeri!

U doista uzbudljivom kickboxing dijelu večeri imat ćemo prilike vidjeti i najboljeg grčkog kick boksača Meletisa Kakoubavasa. Snimka njegovog brutalnog nokauta Petjea s FFC-a 22 preplavila je društvene mreže i borilačke portale. Iako nije uspio doći do pobjede u revanšu s Petjeom, ovaj grčki nokauter je pokazao kako može parirati s najboljima!

Već i ovaj do sada otkriveni popis borbi otkriva mnogo zanimljivih “match upova” na FFC 30 priredbi koja će se održati 21. listopada u TipsAreni u Linzu!
 

FFC 30 Linz: Robin van Roosmalen vs. TBA

MMA:

Robin Van Roosmalen (NED) vs. TBA
Filip Pejić (CRO) vs. TBA
Lemmy Krušič (SLO) vs. Stipe Brčić (CRO)

KB:

Shkodran Veseli (ALB) vs. Ivan Bilić CRO)
Samo Petje (SLO) vs. TBA
Rene Wimmer (AUT) vs. Budimir Bajbić (BIH)
Meletis Kakoubavas (GRE) vs. TBA
Thomas Leitner (AUT) vs. Fabio di Marco (ITA)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije