Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo je pretjerao

Ferrarijev vozač dobro se 'odrvenio' na svečanosti dodjele nagrada

Kimi Raikkonen
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.12.2018.
u 09:25

Kimiju su u opuštenom ozračju 'popustile kočnice' te je malo pretjerao s alkoholom

Svjetska automobilistička federacija organizirala je u St. Peterburgu svečanost na kojoj su dodijeljene nagrade za najbolje u prošloj sezoni. Trofej za najboljeg pilota formule 1 pripala je Lewisu Hamiltonu.

Britanac je obranio naslov i peti put postao svjetski prvak. Mercedesov vozač iza sebe je ostavio Ferrarijev dvojac Nijemca Sebastiana Vettela i Finca Kimija Räikkonena.

A Kimiju su u opuštenom ozračju 'popustile kočnice' te je malo pretjerao s alkoholom. Ferrarijev vozač već je za stolom grlio klupskog kolegu, a kada je prozvan da primi nagradu teturajući je krenuo prema bini.

Svima je bilo smiješno osim supruzi Mintti Virtanen. Kimi se na bini nije baš najbolje snalazio. Prvo je krenuo lijevo, pa desno, a onda opet lijevo. Finac je dobro nasmijao nazočne u dvorani, jedino se supruga Mintta crvenjela.

Kimiju to nije prvi. Pobjedu u Monte Carlu slavio je cijelu noć na jahti i toliko se napio da je pao na glavu. Tada je umalo završio u bolnici.

'Paparazzi' su ga 2011. ulovili na tulumu, koji je organizirao princ Bahreina. Pijani Finac pokušao je imitirati Diega Maradonu, a onda je pao i ozlijedio gležanj. Kimi je morao propustio testiranje Lotusova bolida.

Ključne riječi

Komentara 9

AN
AnteizmalogZGa
10:11 09.12.2018.

¨I što sad ....čovjek nakon spartanskog života cijelu godinu, baci "koplje u grmlje" Ma dajte novinari nikad niste potegli i vidjeli dno boce?!!! Znate onaj....Dođe čovjek doktoru, pa kaže...nije mi dobro. Pita doktor, da li pušite....NE!....da li pijete ...ne nimalo....da..da li ganjate ženske okolo....ne....dali upoće seksate NE!!! Pa što se onda bojite za zdravlje, Ionako bespotrebno živite.

KT
KTM
09:54 09.12.2018.

Ma,Kimi je faca.

Avatar Celzijus
Celzijus
14:43 09.12.2018.

Čekaj, na brodu princa-muslića se napil? Kaj se tam sme piti? A da ja u Bahreinu popijem gemišt bi mi glavu odrubili. Alah bu ih za Bosnu poslal, sram ih bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije