Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Indianapolis 500

Fernando Alonso: Ovo će biti najstrašniji krugovi koje sam ikada odvozio

Foto: Reuters
19.05.2017.
u 15:03

Alonso će na Indianapolis Motor Speedwayu nastupiti za Andretti Autosport koji ima Hondine motore.

F1 vozač McLarena Fernando Alonso idućeg će vikenda propustiti VN Monaca jer će u to vrijeme voziti Indianapolis 500 u SAD-u. Riječ je o iznimno atraktivnoj utrci u kojoj se vozači utrkuju na ovalnoj stari dugoj četiri kilometra, a spektakl uživo prati oko 250 tisuća gledatelja.

- Gil de Ferran, moj mentor i trener, rekao mi je da će četiri kvalifikacijska kruga biti najstrašnija koja sam vozio jer su automobili na rubu - rekao je Alonso uoči današnjeg treninga.

Alonso će na Indianapolis Motor Speedwayu nastupiti za Andretti Autosport koji ima Hondine motore. Uz McLarenovog pilota na toj će utrci voziti bivših vozači formule 1: Juan Pablo Montoya, Takuma Sato, Alexander Rossi...

1/8

Utrke Indianapolisa 500 poznate su po spektakularnim sudarima u kojima je do sada živote izgubilo više od 50 ljudi.

Komentara 2

KE
kentie
09:53 22.05.2017.

za um i naum, za povijest i pripovjest: Jim Clark i John Surtees su jedini vozači formule 1 koji su bili istovremeno i aktualni prvaci f1 i pobjednici Indyja....i to da je lotus, dakle momčad za koju je u F1 vozio Jim Clark imao i bolid za Indy, kao i ferrari za koji je vozio John Surtees..to je velika i bitna razlika u odnosu na Alonsa....

KA
kažemja
17:06 19.05.2017.

Alonso je kralj!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije