Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Nećemo se braniti''

Fernandez: Gledao sam toliko utakmica Hrvatske da se i žena ljuti na mene!

Luis Fernandez
AFP
Autor
Ante Buškulić
07.10.2010.
u 17:20

Izraelski izbornik tvrdi da je odlično proučio igru Hrvatske, te da će Golasa i Malul nadomjestiti Benayouna

Izraelski izbornik Luis Fernandez govoreći dva dana prije utakmice naglasio je kako izrazito cijeni hrvatsku reprezentaciju:

- Hrvatska je ponajbolja momčad na svijetu! I pobjeda joj je nužna. No, dobro sam proanalizirao njihovu igru, pogledao sam toliko utakmica Hrvatske da se čak i moja žena ljuti na mene koliko sam vremena proveo proučavajući! - rekao je Fernandez.

Izraelski mu mediji nisu skloni, kritizirali su ga da nije gledao igrače uživo.

- Stalno me kritiziraju, a trebali bi biti profesionalni, kao što sam ja.

Što se sastava kojeg će suprotstaviti vatrenima u subotu od 21.05 sati tiče, Francuz je rekao:

- Rafaelov (veznjak Makabija iz Haife) je pokazao dosta i mogao bi zaigrati. On i Vermouth iz telavivskog Hapoela imaju velik potencijal. Dakako da mi se dopalo kako je naš vratar Aouate uspio zaustaviti i Messija, no to sam vidio samo na TV-u, ne uživo na stadionu. A Golasa (iz Makabija Haife) i Malul (iz Makabija Tel Aviv) u veznom bi redu trebali nadomjestiti Benayouna. O Bilićevim igračima znam sve, kao što i on zna o mojima. I ako ćemo igrati s jednim napadačem i trojicom središnjih braniča, ne znači da ćemo biti defanzivni - zaključio je Fernandez.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
06:41 08.10.2010.

Idemo Nane,mijenjaj taktiku..... Uvedi Nikolu, Aljosu i Robija... Na njih Fernandez ne racuna.. :-))

OB
-obrisani-
12:39 08.10.2010.

Fernandez: Gledao sam toliko utakmica Hrvatske da se i žena ljuti na mene jer kaže da te Balkance preštudiraš za 15 minuta ili pozoveš za informacije one naše nove sposobne EU sugrađane iz Slovenije za informacije jer Balkance znaju i prate iz suživota godinama unazad !

OB
-obrisani-
12:43 08.10.2010.

Fernandez: Nećemo se braniti nego čemo pokušati odigrati kao Engleska reprezentacija, dakle uturiti 4 ili 5 komada, malo se zabavljati uz to, kasnije istuširati i otič spremati na nekog ozbiljnog protivnika poput Grčke..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije