Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAGOVI SE POJAČAVAJU

Ferguson želi Huntelaara?

Klaas-Jan Huntelaar
Goran Stanzl
15.12.2009.
u 15:43

Po pisanju engleskih i talijanskih medija moglo bi se dogoditi da Milanov malo korišteni napadač Klaas-Jan Huntelaar (26) u siječnju prijeđe u redove Manchester Uniteda.

Za Nizozemca u Milanu nema mjesta o čemu svjedoči tek pet nastupa od početka utakmice od kada je početkom ove sezone prešao iz Real Madrida u transferu vrijednom oko 15 milijuna eura.

Ukupno je skupio devet prvenstvenih nastupa ove sezone za rossonere i postigao dva pogotka, i to oba u sudačkom produžetku utakmice (pobjeda 2:0) protiv najslabije momčadi Serije A, Catanije.

Nizozemca bi navodno željeli vidjeti i u Twenteu, vodećoj momčadi nizozemske Eredivisije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije