Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplet u Mađarskoj

Ferencvaros obranio naslov prvaka

Sergej Rebrov
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
17.06.2020.
u 11:52

- Nije bilo lako kao što se čini. Fehervar je bio naš jaki protivnik - kazao je Rebrov

Nogometaši Ferencvarosa osigurali su drugi uzastopni naslov prvaka nakon što su u susretu 30. kola na gostovanju pobijedili Honved sa 2:0.

Fradi, kako glasi nadimak ovog budimpeštanskog kluba, sada ima nedostižnih 14 bodova više od Fehervara koji do kraja prvenstva ima još četiri utakmice.

Golove za pobjedu Ferencvarosa, koji vodi ukrajinski stručnjak Sergej Rebrov, zabili su Slovenac Miha Blažič (48) i Slovak Michal Škvarka (53).

- Nije bilo lako kao što se čini. Fehervar je bio naš jaki protivnik - kazao je Rebrov kojem je ovo druga titula na klupi Ferencvarosa otkako je 2018. preuzeo klub.

Za Ferencvaros je to rekordni 31. naslov prvaka Mađarske, a posljednji put su dvije titule u nizu osvojili 1995. i 1996. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije