Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Belupo

Ferenčina: Nema popusta za Lokomotivu, ne bih ni sinu popustio

Roy Ferenčina
Marijan Sušenj/Pixsell
07.05.2011.
u 10:22

Utakmica s Lokomotivom pomalo je u sjeni najave odlaska Roberta Markulina s direktorske, odnosno Stanislava Biondića s predsjedničke funkcije Slavena Belupa.

Utakmica s Lokomotivom pomalo je u sjeni najave odlaska Roberta Markulina s direktorske, odnosno Stanislava Biondića s predsjedničke funkcije Slavena Belupa. Markulin je u klubu proveo 12 godina, dok je Biondić na čelu koprivničkog prvoligaša upola manje. Kao razlog odlaska obojica navode umor i nedostatak energije, no teško se oteti dojmu da odluku nije ubrzala pomalo razočaravajuća sezona u kojoj  farmaceuti ponovno nisu izborili Europu.

Kao Markulinov nasljednik najčešće se spominje ime Zvonimira Šimunovića, bivšeg igrača kluba i direktora u Podravkinom sektoru poslovnog programa Piće, dok je Hrvoje Kolarić, član uprave Belupa, najizgledniji kandidat za mjesto predsjednika.

Trener Slavena Belupa nije želio otkriti zna li tko će naslijediti Markulina i Biondića, ali je istaknuo kako je bio jako vezan uz njih.

- Obojica su puno dala za klub, pogotovo Markulin koji je godinama bio, može se reći, prvi čovjek Slavena Belupa. Još dok sam bio igrači nije bilo novaca, Markulin je držao sve na okupu. Pomalo i shvaćam njegovu odluku, ali nadam se da će ostati uz klub. Bez obzira tko će ih naslijediti na funkcijama, vjerujem da ćemo u sljedećim sezonama nastaviti s uspjesima i da ćemo biti još i bolji nego dosad - rekao je Roy Ferenčina, koji će večeras igrati protiv “svoje” Lokomotive.

- U Koprivnicu dolaze kompletni i jednostavno moraju ići na pobjedu ako žele izbjeći ispadanje. Ne podcjenjujemo Lokomotivu, no mi igramo doma i favoriti smo. Neće nam biti lako, ali očekujem dobru igru i dobar rezultat - kazao je trener farmaceuta i istaknuo da neće biti popuštanja njegovom bivšem klubu.

- Naravno da nema popusta, ne bih ni sinu popustio. Mi smo profesionalci i moramo gledati interes svoga kluba - dodaje Ferenčina, koji ne može računati na kartonirane Kokalovića, Milardovića i Purića te ozlijeđenoga Jurakića, no zato od pričuva očekuje da pokažu da su vrijedni dresa Slavena Belupa.

Tomislav Bušić u prošlom je kolu u Kranjčevićevoj zabio svoj prvi prvenstveni pogodak ove sezone.

- Puno mi to znači jer sam dosad dobro igrao u polju, no pratila me nesreća i nikako nisam uspijevao postići gol. Sretan sam i što nakon duge ozljede dobivam toliko prilike za igru - kazao je Bušić i dodao da iako respektiraju Lokomotivu, večeras očekuje pobjedu svoje momčadi.

Utakmica počinje u 19 sati.

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:32 07.05.2011.

Ferenčina: Nema popusta za Lokomotivu, ne bih ni sinu popustio bez mita, provizije ali obilne koristi jer ja spadam među \"Prave\"

KO
kodakisemoguisrat
21:10 07.05.2011.

nadam se da slijede bolji dani za slaven jer ga je markulin u zadnjih par godina pretvorio u služnički klub dinama. naime isti se je cijelo vrijeme samo brinuo kako da se mamiću i markoviću uvuče u guzicu a slaven je uredno iz godine u godinu tonuo. šteta će u budućnosti biti nepopravljiva jer se bliže dani kada se neće dobivati tako veliki novac od sponzora i klub će ovisiti o omladinskoj školi koja je uništena. naime mulci su tamo postavili svoje prijatelje za trenere a čovjeka koji im je jedini u zadnjih 20 godina stvorio igrače (Delić, Kokalović i dr.) potjerali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije