Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbacili Kiel

Fenomenalni Duvnjak uveo HSV u finale Lige prvaka!

'08.02.12, O2 World, Hamburg, GER, HBL,  HSV Hamburg vs Fuechse Berlin, im Bild Domagoj Duvnjak (Hamburg #04) jubelt ueber ein geschossenes Tor// during match at O2 World 2012/02/08,Hamburg Foto © nph
nph / WitkeNordPhoto/PIXSELL
01.06.2013.
u 20:21

Na taj si je način Duvnjak čestitao 25. rođendan i potpuno izludio je francuskog golmana Thierryja Omeyera

Njemački HSV drugi je finalist rukometne Lige prvaka. Nakon što je Barcelona pobijedila Kielce, HSV je u polufinalu pobijedio najmoćniji njemački klub Kiel sa 39:33. Fenomenalnu utakmicu odigrao je Domagoj Duvnjak koji je postigao čak 11 pogodaka i to iz svega 13 pokušaja!

Na taj si je način Duvnjak čestitao 25. rođendan i potpuno izludio francuskog golmana Thierryja Omeyera. Igor Vori zabio je pet golova, Blaženko Lacković dodao je dva gola.

U finalu će se sastati HSV i Barcelona.

>>'Hrvatski' Kielce poražen od Barcelone u polufinalu Lige prvaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije