Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret se nastavlja

Fenerbahče - Bešiktaš 3. svibnja bez gledatelja

fenerbahče - bešiktaš
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.04.2018.
u 18:45

U prvom dvoboju dva istanbulska giganta rezultat je bio 2-2, do prekida na stadionu Fenerbahčea nije bilo golova, ali je Bešiktaš ostao bez isključenoga Pepea.

Turski nogometni savez odlučio je da se prekinuta uzvratna utakmica polufinala Kupa između Fenerbahčea i Bešiktaša igra pred praznim stadionom 3. svibnja, a dvoboj će biti nastavljen od 57. minute kada je trener gostiju pogođen s tribina.

Besiktašev trener Senol Gunes pogođen je tvrdim objektom od strane pristalica Fenerbahčea, a zbog divljanja navijača utakmica se nije mogla nastaviti. Više od 30 osoba je pritvoreno zbog brojnih izgreda na toj utakmici. 

U prvom dvoboju dva istanbulska giganta rezultat je bio 2-2, do prekida na stadionu Fenerbahčea nije bilo golova, ali je Bešiktaš ostao bez isključenoga Pepea. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije