Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI ŠVICARAC

Federer se vraća tenisu nakon više od godinu dana stanke

Roger Federer i Novak Đoković
ISSEI KATO/REUTERS/PIXSELL
02.02.2021.
u 16:00

Švicarski osvajač 20 trofeja na Grand Slam turnirima trebao bi nastupiti na Qatar ExxonMobil Openu u Dohi koji je na rasporedu od 8. do 13. ožujka.

Švicarska 39-godišnja teniska legenda Roger Federer izjavio je da planira svoj povratak na teniske terene za ožujak na turniru u Dohi, što će mu biti prvi nastup nakon prošlogodišnjeg poraza u polufinalu Australian Opena.  

Švicarski osvajač 20 trofeja na Grand Slam turnirima trebao bi nastupiti na Qatar ExxonMobil Openu u Dohi koji je na rasporedu od 8. do 13. ožujka.

"Želio sam se vratiti na manjem turniru, gdje će biti manje pozornosti usmjereno prema meni i manje stresa", izjavio je Federer u utorak za švicarsku medijsku kuću SRG, prenosi njemačka agencija dpa.

Federer je u posljednjih godinu dana ima dva zahvata na koljenu i nije želio preranim nastupom na ovogodišnjem Australian Openu riskirati neku novu ozljedu. Njegovi glavni ciljevi u ovoj godini su vezani uz nastupe u Wimbledonu, na Olimpijskim igrama u Tokiju te na US Openu.

"Želim još jednom slaviti velike pobjede. Volim igrati tenis. Puno sam posljednjih mjeseci uložio u oporavak što se fizičke pripreme tiče. Morao sam se iznimno potruditi, ali sam to činio s radošću", zaključio je Federer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije