Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Brisbane

Federer protiv Raonića po 1000. pobjedu

Federer
Reuters/Pixsell
10.01.2015.
u 20:44

Nedjeljni finale će biti 125. u veličanstvenoj Federerovoj karijeri, a dosada je osvojio 82 naslova.

Švicarski tenisač Roger Federer (33) ostvario je 999. pobjedu u karijeri svladavši u polufinalu ATP turnira u Brisbaneu Bugarina Dimitrova sa 6-2, 6-2, za samo 53 minute igre. U nedjeljnom finalu igrat će protiv Ljubičićevga učenika, Kanađanina Miloša Raonića, a pobijedi li, postat će tek treći igrač u povijesti s tisuću pobjeda na ATP Touru.

Nedjeljni finale će biti 125. u veličanstvenoj Federerovoj karijeri, a dosada je osvojio 82 naslova. Ispred njega su na ljestvici svih vremena kako po broju pobjeda tako i po broju osvojenih turnira tek Amerikanac Jimmy Connors i Čeh Ivan Lendl. Connors je ostvario 1253 pobjede i osvojio 109 turnira, dok je Lendl pobijedio 1071 put i osvojio 94 turnira.

>> Krajane, uzmi Ivu Karlovića za Srbiju!

Komentara 1

DR
dragang
22:11 10.01.2015.

svaka cast ovoj dvojici.ali oni u danasnjem tenisu nebi bili ni blizu vrha.federer je broj 1 svih vremena i kapa do poda za sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije