Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbi: Provokacija

Federer 'potjerao' Đokovića s mjesta: 'Neće mi ručnik odrediti gdje ću sjediti'

Đoković
Foto: Screenshot
1/6
18.11.2015.
u 17:31

– Vidio sam što je napravio, ali vjerujem da to nije planirao, nije mu to bio dio taktike.

Roger Federer jučer je u susretu 2. kola ATP Mastersa u Londonu za samo 77 minuta pobijedio Novaka Đokovića sa 2:0 u setovima. Švicarac je tako prekinuo impresivan niz prvog igrača svijeta, a prije početka susreta uzeo mu je i mjesto.

Roger je prvi došao na teren i sjeo na klupu na kojoj su bili ručnici na kojima je pisalo Novak Đoković. No, Švicarac je odlučio tu sjesti. Poslije je došao i Đoković kojem se na licu vidjelo da je zbunjen, ali nije od toga radio dramu. Srbijanski mediji danas su se raspitali o tome, a neki od njih smatraju da je to bila provokacija.  Federer je kasnije na konferenciji za novinare prokomentirao i tu situaciju.

– Neće mi ručnik određivati gdje ću sjediti. Tu sam sjedio i kad sam igrao protiv Tomaša Berdycha pa sam to poželio i u ovom meču. Obično igrač koji prvi izađe na teren bira gdje će sjediti. To su po meni pravila, a ne ovo s ručnicima. Meni su ručnici bitni samo kad se tuširam.

Đoković nije od toga radio veliku stvar.

– Vidio sam što je napravio, ali vjerujem da to nije planirao, nije mu to bio dio taktike.

>>Nadal konačno pravi, razbio je i Murraya

>>Roger Federer pobijedio dominantnog Novaka Đokovića

 

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije