Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremena pauza

Federer otkazao nastup na turniru u Dubaiju

ATP 250 - Qatar Open
Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
12.03.2021.
u 12:27

U Dohi, na svom prvom turniru nakon više od 13 mjeseci izbivanja zbog ozljede koljena, Federer je u četvrtak eliminiran u četvrtfinalu od Gruzijca Nikoloza Basilashvilija

Švicarska teniska zvijezda Roger Federer otkazao je nastup na turniru u Dubaiju sljedeći tjedan. Sjajni 39-godišnjak najavio je putem Twittera da će se radije usredotočiti na rehabilitaciju ili trening.

U Dohi, na svom prvom turniru nakon više od 13 mjeseci izbivanja zbog ozljede koljena, Federer je u četvrtak eliminiran u četvrtfinalu od Gruzijca Nikoloza Basilashvilija.

- Bilo je sjajno vratiti se na ATP turneju i zaista sam uživao u svakoj minuti igranja u Dohi - napisao je nekadašnji svjetski broj jedan na Twitteru, ali je odmah potom objavio da propušta turnir u Dubaiju.

Federer, pobjednik 20 grand slam turnira, je tijekom pandemije korone imao dvije operacije koljena i prijevremeno je završio prošlu sezonu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
11:28 13.03.2021.

Wimbledon srpnja 2019,je Federerova karijera zavrsena,Djokovic je tog Srpnja u Lonodonu je zapecatio njegovu karijeru,i sigurno se nece nikad vise oporaviti od strasnog poraza.,

Avatar manjejeviše
manjejeviše
13:17 12.03.2021.

Tako je to kada kreneš u operacije. Nakon jedne nema više kraja. Konvencionalne metode liječenja su sporije ali učinkovitije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije