Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FED KUP

Hrvatska se porazom od Izraela oprostila od Svjetske skupine II

Ana Konjuh
Igor Kralj/PIXSELL
05.02.2016.
u 22:00

U susretu posljednjeg, trećeg kola, Hrvatska je u Eilatu izgubila od domaćina Izraela 1-2, koji je na taj način zauzeo prvo mjesto u grupi C te će u subotu igrati protiv Ukrajine, najboljeg sastava u grupi A.

Hrvatska ženska teniska Fed kup reprezentacija ipak neće biti u razigravanju za mjesto koje iz Skupine 1 vodi u kvalifikacije za Svjetsku skupinu II ovog natjecanja.

U susretu posljednjeg, trećeg kola, Hrvatska je u Eilatu izgubila od domaćina Izraela 1-2, koji je na taj način zauzeo prvo mjesto u grupi C te će u subotu igrati protiv Ukrajine, najboljeg sastava u grupi A.

Prvi bod domaćinu donijela je Shahar Peer svladavši Tenu Lukas 3-6, 6-1, 6-2, iako je hrvatska tenisačica bila na dobrom putu prema pobjedi. Vodila je 6-3, 1-0 uz servis, no do kraja meča osvojila je još samo dva gema. Ana Konjuh je izjednačila na 1-1, svladavši sa 7-6 (4), 6-1 Juliju Glushko, a odluka o ukupnom pobjedniku pala je u paru. Glushko i Peer su sa 6-4, 7-6 (2) svladale dvojac Darija Jurak, Ana Konjuh.

HRVATSKA - IZRAEL 1-2

(Tena Lukas - Shahar Peer 6-3, 1-6, 2-6, Ana Konjuh - Julia Glushko 7-6 (4), 6-1, Darija Jurak, Ana Konjuh - Julia Glushko, Shahar Peer 4-6, 6-7 (2)

TURSKA - ESTONIJA 1-2

Redoslijed: Izrael 2-1 (6-3), Hrvatska 2-1 (5-4), Turska 1-2 (4-5), Estonija 1-2 (3-6).

>> Hrvatska bolja od Estonije, Konjuh i Jurak slavile u meču odluke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije