Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKA

Favoriti poveli u prvenstvu Hrvatske

Cedevita - Cibona
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
25.04.2019.
u 20:57

Druge utakmice Zabok - Cibona, VROS - Cedevita i Gorica - Split će igrati u subotu, dok će Šibenik i Zadar svoj drugi susret igrati u nedjelju

Košarkaši Zadra poveli su s 1-0 u pobjedama protiv Šibenika u četvrtfinalu doigravanja prvenstva Hrvatske 82-73 (23-17, 24-21, 16-18, 19-17) pobjedom u prvoj utakmici igranoj u četvrtak.

Domagoj Vuković sa 17 i Kristijan Krajina sa 16 koševa predvodili su Zadar, dok je Tonko Vuko s 19 ubačaja bio najefikasniji u sastavu Šibenika.

Još u utorak Cibona je svladala Zabok sa 76-66, dok su u srijedu pobjede ostvarili Cedevita, koja je sa 104-86 svladala VROS, te Split koji je bio bolji od Gorice sa 102-71.

Druge utakmice Zabok - Cibona, VROS - Cedevita i Gorica - Split će igrati u subotu, dok će Šibenik i Zadar svoj drugi susret igrati u nedjelju.

Plasman u polufinale izborit će momčadi koje prve ostvare dvije pobjede.

>>> Pogledajte čime se bavi košarkaš Antonio Vlaić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije