Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSEBAN NASTUP

Stipković odgovorila Đokoviću nakon što je priznao što osjeća spram Hrvata

Fani Stipković
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
11.05.2019.
u 10:46

Koga ću podržavati ako neću Hrvatsku? Naprosto osjećam da su Hrvati moji - kazao je Đoković tijekom intervjua

Fani Stipković u bogatoj je novinarskoj karijeri ispred mikrofona privela niz sportskih velikana. Upravo je odradila intervju za Novu TV i s jednim od najvećih tenisača svih vremena, velikoj većini dragim Novakom Đokovićem, kojem nije bio problem dotaknuti se i teme od koje mnogi bježe kao vrag od tamjana. 

Progovorio je, između ostaloga, o politici i svojim odnosima s Hrvatima: 

- Ja na sve nas iz regije gledam manje-više isto. I zato se trudim uvijek biti otvorenih ruku, ljubazan i pristojan. Znam da su ratne rane svježe, potpuno razumijem ljude koji nemaju isti stav poput mene prema susjedima, moja obitelj i ja tijekom ratani nismo bili oštećeni....

... i znam da se ne može se od čovjeka očekivati da zaboravi nešto, ali se barem može usredotočiti na oproštaj. I ja to nastojim prezentirati kroz svoje akcije i djela - rekao je Nole i dodao:

- Istina, bio sam u nekim određenim medijima u Srbiji jako osuđivan što sam podržao hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali mi nije smetalo. Ja takve stvari svjesno radim. Zato što znam da sa svojim utjecajem, statusom i imenom mogu doprinijeti pozitivnoj energiji i uzajamnoj podršci. Uostalom, koga ću podržavati ako neću Hrvatsku? Naprosto osjećam da su Hrvati moji. Znam da će to nekima smetati, poštujem, ali nadam se i da drugi poštuju moj izbor - zaključio je Đoković.

Njegov je nastup oduševio gledatelje IN magazina, ali je očito oduševio i autoricu intervjua:

- On nije samo najbolji tenisač svijeta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi prenio poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i djelima pomogao da ovaj svijet postane bolje mjesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primjer uzornog sportaša i još kvalitetnije osobe - napisala je na svom profilu na Instagramu Stipković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He is not only the number 1 tennis player in the world, he is an incredible human being who is using his talent and fame to spread the message of love & compassion and to make this world a better place. Thank you for a great interview @djokernole , you are an example to follow, an extraordinary athlete and even better person 🙌💚🎾 .............................................................................................. 🇭🇷 On nije samo najbolji tenisač svijeta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi prenio poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i djelima pomogao da ovaj svijet postane bolje mjesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primjer uzornog sportaša i još kvalitetnije osobe. 💚🙌🎾 Intervju s Novakom moći ćete pogledati uskoro na Novoj TV 🎬 . . . . . _____________________________________________________________ #fanitv #exclusive #interview #novakdjokovic #tennis #champion #sport #tv #television #journalist #producer #producerlife #madrid #spain #croatia

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

Komentara 37

LU
lucio2
12:48 11.05.2019.

Puca mi ona stvar.

AT
alojz.targus
11:27 11.05.2019.

Neka se Đoković drži svojih,Opekli smo se mi dobro ,s takvima koji su nas "voleli i cenili" .

Avatar zajutrak
zajutrak
13:19 11.05.2019.

Ma Đole je ono što je sam izabrao i to je tak, isto kao i ova nekada lijepa Fani, kaj učni od sebe majko moja ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije