Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastradao u sudaru s vratarom

Falcao zadobio teži potres mozga i još uvijek se nalazi u bolnici

Radamel Falcao
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
22.09.2016.
u 17:17

Start nad Falcaom je bio brutalan i vratar Nice je morao biti isključen. Išao je s očitom namjerom da onesposobi našeg napadača - kazao je trener Jardim

Napadač francuskog prvoligaša Monaca Kolumbijac Radamel Falcao zadobio je teži potres mozga na sinoćnjoj utakmici kod Nice, te je još uvijek u bolnici, priopćio je klub iz Kneževine. 

Falcao je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela ostao ležati nakon sudara s vratarem Nice Yoanom Cardinaleom i odmah je prebačen u bolnici. Trener Monaca Leonardo Jardim bio je ogorčen na suca koji nije isključio vratara zbog divljačkog starta. 

- Start nad Falcaom je bio brutalan i vratar Nice je morao biti isključen. Išao je s očitom namjerom da onesposobi našeg napadača - kazao je trener Jardim nakon utakmice koju je njegova momčad izgubila s 0-4. 

Monacu je to bio prvi poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva i trenutačno je treći na ljestvici Francuske lige, dok je Nica bez poraza vodeća. Falcao (30) se ove sezone vratio u Monaco, odakle je 2014. godine otišao na posudbu prvo u Manchester United, a potom i Chelsea. Zasad se još ne zna koliko će popularni El Tigre biti izvan terena.

>>Udarac za Barcelonu: Messi tri tjedna izvan travnjaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije