Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CESC FABREGAS

Fabregas: Ponekad smo previše nervozni

06.11.2008.
u 11:43

Arsenalov španjolski veznjak Cesc Fabregas smatra da su loši posljednji rezultati njegova kluba i veliki broj ozljeda utjecali na skromnih 0-0 na Emiratesu protiv Fenerbahçea u 4. kolu Lige prvaka...

- Kao i obično, i u ovoj utakmici smo imali puno veći posjed lopte, nadigrali smo ih u potpunosti. No, nedostajalo nam je više prisebnosti u prilikama koje smo stvorili. Možda su i zadnje dvije utakmice u Premiershipu protiv Tottenhama i Stokea u kojima smo trebali pobijediti, a nismo, utjecale na našu izvedbu u ovoj utakmici. Osim toga, imamo i dosta ozlijeđenih igrača. No, klub poput Arsenala ne može se vaditi na takve stvari, nema isprike. Možda smo ponekad i previše nervozni. Frustrirajuće je stvoriti toliki broj prilika, a ne realizirati niti jednu od njih – ocijenio je Fabregas.

Usprkos podbačaju protiv momčadi koju vodi bivši španjolski izbornik Luis Aragones, Arsenal je i dalje vodeći na ljestvici G skupine sa 8 bodova. Prate ga Porto sa 6 i Dinamo sa 5 bodova, dok je Fenerbahçe posljednji sa 2 boda.



Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije