Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan debi

Fabregas: Osjeća se dobra kemija, očekujem odličnu sezonu za Chelsea

Cesc Fabregas i Andre Schurle
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.08.2014.
u 09:45

- Sudbina me donijela ovdje i dat ću sve od sebe da igram najbolje što znam. Zaista sam sretan ovdje i nadam se da ću uživati u nogometu

Cesc Fabregas jučer je i službeno debitirao za Chelsea. U pobjedi protiv Burnleyja upisao je dvije asistencije i pokazao da će biti veliko pojačanje za 'bluese'.

- Suigrači su mi pomogli u prilagodbi, svi su me od prvog dana dobro dočekali i osjećam se odlično. Imamo dobru povezanost, odličnu kemiju u momčadi i očekujem jednu odličnu sezonu, rekao je Fabregas.

Španjolac se ovog ljeta vratio u London, prije nekoliko godina igrao je za Arsenal, a sad je iz Barce došao u Chelsea.

- To je bilo nešto neočekivano, ali nogomet nije predvidiv i zato je toliko zanimljiv. Sudbina me donijela ovdje i dat ću sve od sebe da igram najbolje što znam.  Zaista sam sretan ovdje i nadam se da ću uživati u nogometu.

>>Chelsea pobjedom krenuo u novu sezonu, Costa zabio gol

Komentara 1

DI
dinamojavolim1
17:26 19.08.2014.

osjecala se dobra kemija jedino kad je mutu igrao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije