Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNE LEGENDE

Evo u što su se kladili Ibrahimović i Beckham uoči utakmice Engleske i Švedske

Beckham Ibrahimović
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
07.07.2018.
u 10:50

"Ako Engleska pobijedi, vodim te na večeru bilo gdje u svijetu. A ako Švedska pobijedi, ti meni kupiš što god želim u IKEA-i. Može", ponudio je Ibrahimović Beckhamu.

Dvije nogometne legende, David Beckham i Zlatan Ibrahimović, s nestrpljenjem očekuju četvrtfinale Svjetskog prvenstva u kojem se danas od 16 sati sastaju Engleska i Švedska. Uoči utakmice, na Twitteru je pala oklada.

"Ako Engleska pobijedi, vodim te na večeru bilo gdje u svijetu. A ako Švedska pobijedi, ti meni kupiš što god želim u IKEA-i. Može", ponudio je Ibrahimović Beckhamu.

Beckham Ibrahimović
1/12

Beckham mu je uzvratio:

"Ako Švedska pobjedi, osobno te vodim u IKEA-u i kupit ću ti sav namještaj za novi stan u Los Angelesu. Ali, ako Engleska pobjedi moraš doći na Wembley na utakmicu Engleske u dresu naše reprezentacije."

Podsjećamo, pobjednik susreta između Engleske i Švedske u polufinalu će igrati protiv boljeg iz susreta Hrvatske i Rusije.

>> Pozivamo vas da nam pošaljete svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net

>> Pogledajte Večernji pressing s Darijem Srnom

Komentara 7

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
11:28 07.07.2018.

zlatan mora jos da na poluvreme fish and chips tamani u engleska dres.

Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
11:20 07.07.2018.

ajmo Svecka ajmo Rusija

Avatar rubinet
rubinet
11:57 07.07.2018.

dajte članak o stručnoj spremi ove dvojice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije