Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI NA SVIJETU

Evo što svjetski mediji pišu o nevjerojatnom uspjehu Modrića

Modrić
Foto: Reuters
1/10
24.09.2018.
u 22:37

"Sramežljivi dječak iz prekrasnog grada Zadra sazrio je u Dinamu, a onda za 21 milijun eura prešao u Tottenham. U Engleskoj je dirigirao obranom Spursa, a zatim ga je Real platio 30 milijuna. Uslijedile su četiri Lige prvaka", piše njemački tabloid Bild

Luka Modrić večeras je u Londonu proglašen najboljim igračem svijeta u protekloj sezoni u izboru Fife. Evo kako su svjetski mediji popratili Modrićevo penjanje na tron.

"Bila je ovo sezona karijere Luke Modrića u kojoj je osvojio treću Ligu prvaka zaredom, a onda s Hrvatskom stigao do finala Svjetskog prvenstva", navodi BBC te podsjeća na izjavu Dejana Lovrena koji je rekao da bi se o Modriću puno više pisalo da je Nijemac ili Španjolac.

Modrić
1/6

I njemački Bild napominje da je ovo Modriću kruna karijere.

"Sramežljivi dječak iz prekrasnog grada Zadra sazrio je u Dinamu, a onda za 21 milijun eura prešao u Tottenham. U Engleskoj je dirigirao obranom Spursa, a zatim ga je Real platio 30 milijuna. Uslijedile su četiri Lige prvaka", piše njemački tabloid.

Marca podsjeća da je Modrić prekinuo dominaciju Ronalda i Messija.

"Nagrada ide igraču koji nije glasan, koji nije na popisu najboljih strijelaca, ali koji je motor momčadi", piše španjolski sportski dnevnik.

Engleski Independent je objasnio zašto je ovakav rasplet dobar za nogomet.

"Više nisu bitna samo imena. Ronaldo i Messi bili su najbolji na svijetu, ali se nekad činilo da osvajaju nagrade samo zbog onoga što jesu. To se ne može reći za Modrića. Jako je cijenjen, ali nije glamurozan."

>> Pogledajte kako je Modrić rasplakao dječaka


 
Ključne riječi

Komentara 37

DU
Deleted user
23:07 24.09.2018.

Što pišu' Večernji piše sve ali ne znaju napomenuti da je on jedini igrač na svijetu koji je dobio sve tri nagrade i to samo u jednoj godini.

NI
NikoCro
22:45 24.09.2018.

Bravo za Luku, a Ronaldo i Messi mogu dati golova koliko hoce, ali svoje nesportsko ponasanje i karakter pokazali su svojim ne dolaskom u London

DU
Deleted user
22:48 24.09.2018.

" Motor momčadi " eto šta nama srbima nedostaje, nemamo motor momčadi, navikli mi na zetora a ne ide to u 21 veku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije