Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILI OD ENGLEZA

Evo što svjetski mediji pišu nakon poraza Hrvatske na Wembleyu

Engleska Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
18.11.2018.
u 17:28

- Tko god je tražio dokaz da je engleska reprezentacija sve bolja, oni svakako moraju pogledati ovaj sjajan preokret protiv Hrvatske - ističe Independent.

Hrvatska je porazom od Engleza na Wembleyu 1:2 ispala iz elitnog razreda Lige nacija.

Naravno, engleski mediji nisu propustili ovu pobjedu označiti kao osvetu vatrenima za poraz u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

- Engleska se osvetila Hrvatskoj sjajnim preokretom i osigurala polufinale Lige nacija - piše Metro, dok Independent izašao s naslovom:

- Harry Kane kompletirao uzbudljiv preokret Engleske protiv Hrvatske za polufinale Lige nacija.

Engleska Hrvatska
1/8

- Tko god je tražio dokaz da je engleska reprezentacija sve bolja, oni svakako moraju pogledati ovaj sjajan preokret protiv Hrvatske - ističe Independent.

BBC piše od dramatičnom kasnom preokretu na Wembleyu te briljantnoj reakciji reprezentativaca Engleske.

- Engleska je pokazala snagu, iako je bilo straha da se vraćaju stari duhovi kada je Kramarić zabio za vodstvo Hrvatske.

Utakmica s Wembleya pratila se i u Španjolskoj koja bi remijem završila prva u skupini.

- Španjolska je eliminirala iz Lige nacija - naslov je na Marci koja ističe kako su izgubili tako 2,5 milijuna eura.

Foto: Reuters/Pixsell

- Da, dobili smo 2,5 milijuna eura za sudjelovanje u Ligi nacija, ali isto tako propustili još toliko uzeti plasmanom na završni turnir. Prioritet su sada kvalifikacije za Euro 2020.

AS ističe tek kratko kako je Kane osigurao Englezima polufinale Lige nacija.

>> Pogledajte i gostovanje Cvitanovića na Večernji TV-u 

Komentara 69

CR
CrniGaro
17:37 18.11.2018.

Dečki sve u redu greške smanjt i promašaje nek vam Bog da zdravlja hvala na veselju i sreći što ste nam priuštili u 2018.g živjeti

PA
pacijent
17:41 18.11.2018.

svaka cast hvala za sve sto ste ucinili za nasu domovinu

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
17:45 18.11.2018.

Točno se vidjelo da nemamo snage, svježine jer na početku oba poluvremena dok smo bili svježiji, odmorniji bili smo bolji od Engleza al kad smo se ispuhali oni su dominirali. Zato ne brinem jer ova Hrvatska je najbolja u zadnji h10 godina a pomlađena će biti još i bolja kad se ova mladež uigra koja dolazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije