Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDREJ KRAMARIĆ

'Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu, u Mađarskoj nas čeka pakao'

Borna Barišić
Foto: Reuters/PIXSELL
21.03.2019.
u 23:03

Nismo željeli da se utakmica tako odvija. Borili smo se, znali smo da će nas čekati defenzivni blok - rekao je Kramarić

Hrvatska je pobjedom krenula u kvalifikacije za EP. Dalićevi izabranici u Maksimiru su pobijedili Azerbajdžan s 2:1. 

- Zadovoljan sam pobjedom. Bila je teška utakmica, a to smo i govorili u najavi dvoboja. Zadovoljan sam golom, baš sam se našao na pravom mjestu i zabio. Azerbajdžan se pokazao kao čvrsta reprezentacija. I protiv Mađarske će biti teško - rekao je strijelac prvog gola Borna Barišić za Novu TV.

Borna Barišić
1/12

Pobjedu hrvatskoj reprezentaciji donio je Andrej Kramarić.

- Nismo željeli da se utakmica tako odvija. Borili smo se, znali smo da će nas čekati defenzivni blok - rekao je Kramarić i dodao:

- Trebamo što prije zaboraviti ovu utakmicu i krenuti se Mađarima. Oni će biti napaljeni i znamo da nas u Budimpešti u nedjelju čeka paklena atmosfera. Nadamo se da ćemo dobiti malo više prostora budu li se otvorili. Ponovimo li ovakvu igru možemo izboriti pobjedu. Sretan sam da smo pokazali pravu Hrvatsku i došli do rezultata koji smo i očekivali.

Komentara 7

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
23:12 21.03.2019.

Lopta je okrugla.

KA
kažemja
23:19 21.03.2019.

Ma kakav pakao ? Mađare gazimo 3:0!

LI
lily
23:23 21.03.2019.

Najslabija karika reprezentacije je vratar Lovre Kalinic i to vec citavo vrijeme od kada je postavljen da brani za reprezentaciju. On je razlog katastrofalnih rezultata, a Dalic ga i dalje slijepo FORSIRA! Ovo je Daliceva kardinalna i nepopravljiva GRESKA! Kostat ce ga plasmana, a onda i karijere...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije