Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće u Kölnu
Povratak na članak

Evo što su Duvnjak i društvo rekli nakon šokantnog poraza od Nijemaca

Vrlo loša reklama za rukomet, oni kao da su organizirali prvenstvo da bi se međusobno igrali, a onda su nam to trebali reći prije početka - rekao je Vori

Komentari 8

DU
Deleted user
09:01 22.01.2019.

1. Dresovi bijeli gdje ne dominira šahovnica su bez veze. Bijeli dresovi se beskrvni. 2. Igra 7 na 6 je bez veze, Jer ako pogriješiš ne samo da nisi zabio gol već si ga i primio. Znači pogreška je odmah 2 gola minus. 3. Obranu smo dobro u drugom poluvremnu samo igrali kada smo od -4 došli do +1. Onda smo opet pali u obrani. Pustili smo njigovof playa i bekove da mirno dodaju loptu i primili pogotke. Loš je to rukomet kada 6 na 6 nemožeš dat lagan gol!!

VL
Avatar kenj@c
kenj@c
09:25 22.01.2019.

Na SPu domaći rukometni savez određuje termine odigravanja utakmica, svoje i tuđe utakmice. I kad se predomisle onda samo dva dana ranije promjene termine kako njima paše???sprdačina

VL
ST
starigrad
08:26 22.01.2019.

Najrealniji odgovor je dao Musa. To je tako. Da smo pobijedili Brazil bilo bi drukcije, ali mi smo izgubili obje utakmice. Kada je gol prazan, izvrsna je meta, s Brazilom i vrlo uspjesna. Ne trazimo krivnju u drugima, izgubili smo,, i ne treba nas osudivati, peh!!!

VL
AO
ante.oreskovic75
08:45 22.01.2019.

Zanimljivo je igrati protiv Nijemaca kao domaćina a pobjede te Danci ,pošteno od kulturnih zapadnjaka

VL
DH
dalibor.hren
10:58 22.01.2019.

Karakter ili kvalitetu je trebalo pokazati protiv Brazila, kojeg bi Nexe napucao s deset razlike... Črevar je kriv za sve!!!

VL
Avatar links
links
08:32 22.01.2019.

dobro smo igrali, odlično... ovo plakanje je bezveze... da su htjeli krasti nebi nam dozvoili doći na 19-18 sa 15-18!!!

VL
BM
branko.mihalic1
08:59 22.01.2019.

najlakše je druge okriviti treba igrati pucat po golu izvana a to niste.Kazete to se nesudi probijanje a da je bilo obrnuto.

VL
VL
????
09:31 22.01.2019.

Ne znam kako sudac može biti kriv za sporu igru u obrani i gotovo niti jednu kreiranu priliku za krila. Kako sudac može biti kriv za usporavanje igre nakon ukradene lopte, umjesto da se brzo zabije na nepostavljenu obranu? Kako sudac može biti kriv za poklonjenu loptu u ruku Nijemcima par minuta pred kraj iz koje su oni odigrali laganu kontru koja je odlučila utakmicu? Naši su igrali lošije nego mogu i zato ne mislim da je sudac presudio našima. Da sam vidio više pokretljivosti umjesto silovanja lopte i igre jedan na jedan umjesto momčadske igre, mogao bih se složiti s lošim suđenjem. No uz ovakav napad, da su suci nama poklonili 3 ekstra napada, ne bi pobijedili.... Dok odgovorno tvrdim da se s Brazilom nije igralo 7 na 6, pobijedili bi ih, čak i s ovakvom sporom igrom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.