Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Donosimo što norveški mediji pišu nakon drame i plasmana Dinama u Ligu prvaka

Rosenborg - Dinamo
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
27.08.2019.
u 23:42

"Atmosfera na stadionu u Lerkendalu bila je uzavrela. Rosenborg je dominirao i išao prema prolasku u skupinu LP-a. No, na kraju će biti "samo" Europska liga", navodi Dagbladet

Dinamo je u Norveškoj odigrao 1:1 protiv Rosenborga i nakon 2:0 na Maksimiru plasirao u skupinu Lige prvaka. Evo kako norveški mediji opisuju utakmicu.

"Dinamo je bio vidno uzdrman. Rosenborg je nastavio pritisak i u drugom poluvremenu, ali je onda Bošnjak zabio gol s 20 metara i probudio nas iz sna o Ligi prvaka", navodi VG.

I u Aftenpostenu su razočarani, ali navode da bi navijači Rosenborga na početku ljeta bez razmišljanja prihvatili plasman u Europsku ligu.

"Pokušaj Rosenborga bio je častan pokušaj, ali je san o Ligi prvaka srušen", navodi se u tekstu.

A ovako je novinar Dagbladeta opisao utakmicu:

"Atmosfera na stadionu u Lerkendalu bila je uzavrela. Rosenborg je dominirao i išao prema prolasku u skupinu LP-a. No, na kraju će biti "samo" Europska liga", navodi Dagbladet koji prenosi izjavu Rosenborgova Vegara Eggena Hedenstada:

- Razočaranje je ogromno. Potpuno smo ostali bez zraka kada je Dinamo zabio.

>> Pogledajte kako su igrači Dinama proslavili plasman u skupinu Lige prvaka


 
Ključne riječi

Komentara 20

PR
prajdali100
00:19 28.08.2019.

Nikome nije teže nego srbinu koji je na Areni3 prenosio utakmicu.Predinfarktno stanje ! Čovjek je očajan.Kako li je tek Vučiću, Vulinu i Pupavcu ? Očaj.

VK
vječni krojf
07:21 28.08.2019.

Razocaranje veliko nakon drame.Pitam se koje drame?kada je Dinamo zabio gol utakmica je takoreci bila gotova.

Avatar Django
Django
07:07 28.08.2019.

Koje drame? Pa Rosenborg je morao zabiti još dva gola da prođe dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije