Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražit će odštetu

Evo što je trener Ivane Habazin poručio nakon operacije

Ivana Habazin i James Ali-Bashir
Foto: Screenshot
1/6
05.10.2019.
u 21:59

Osim tužbe za pokušaj ubojstva na račun Claressina brata, Bashir će zacijelo od organizatora tražiti i odštetu za izgubljenu vrijednost a ona se odnosi na honorar koji je trebao dobiti za ovaj meč ali i na kompenzaciju za četiri mjeseca rada s Ivanom

Borba između naše Ivane Habazin i svjetske boksačke prvakinje Claresse Shields je otkazana. Naša boksačica je u američkom gradu Flintu doživjela najveći šok u karijeri kada je fizički napadnut njen trener James Ali-Bashir.

Ivana je umjesto na vaganju završila u lokalnoj bolnici, a trener na operaciji.

Ivana Habazin i James Ali-Bashir
1/6

Nakon operacije Bashir je iz bolnice, preko svog prijatelja Ingrama Jonesa, poručio pak ovo:

- Iznenađen sam s tolikom podrškom iz cijelog svijeta, a uzrujan sam što nisam bio u prilici braniti se. Zadovoljan sam pak što je dotični ispred zgrade u kojoj je održano vaganje uletio u ruke policije. Tužit ću ga, koristit ću sva pravna sredstva, no bio bih zadovoljniji da sam dobio priliku da to riješimo na klasični način. Imao bih više poštovanja prema tom tipu da sam dobio priliku braniti se na klasičan način - šakama.

Osim tužbe za pokušaj ubojstva na račun Claressina brata, Bashir će zacijelo od organizatora tražiti i odštetu za izgubljenu vrijednost a ona se odnosi na honorar koji je trebao dobiti za ovaj meč ali i na kompenzaciju za četiri mjeseca rada s Ivanom.

Dakako, i Ivana bi mogla tražiti odštetu za sve sparing partnere koje je morala platiti i za neostvarenu dobit za ovu borbu ali i za sve troškove u pripremama koje su se odvijale u Kolumbiji.

>> Pogledajte što je Ivana Habazin izjavila nakon jedne borbe u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 3

TH
than
01:29 06.10.2019.

Nego što . Ameri se tužakaju i kada se poskliznu u trgovini. Lijepo tužiti i pokupiti pare...

PA
Pahor
07:28 06.10.2019.

Nadam se da ce ih oderati do bankrota a da ce se kreten vratiti u zatvor na dozivotnu

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
23:39 05.10.2019.

treba ih izut iz cipela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije