Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HNS-a

Evo što je Šuker izjavio nakon što je Mamić prozvao Modrića i Lovrena

Delegacije saveza Hrvatske i Senegala kod osječkog gradonačelnika
Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
1/10
08.06.2018.
u 14:50

Vatreni danas u Osijeku (18 sati) igraju prijateljsku utakmicu sa Senegalom

Gradonačelnik Ivan Vrkić primio je izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza predvođeno predsjednikom Davorom Šukerom i izaslanstvo Nogometnog saveza Senegal.

Vatreni danas u Osijeku (18 sati) igraju prijateljsku utakmicu sa Senegalom. Predsjednik HNS-a prvi je put komentirao Mamićeva prozivanja Modrića i Lovrena. Podsjetimo, Mamić je u Osijeku nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora.

Delegacije saveza Hrvatske i Senegala kod osječkog gradonačelnika
1/38

- Pustimo Modriću i Lovrenu da rade što najbolje znaju, neka igraju nogomet. Pustimo institucijama hrvatske države da rade svoj posao, HNS-u i predsjedniku da radi i vodi nogomet, navijačima da uživaju. Živimo u slobodnoj i demokratskoj državi, ali držimo se svatko svog sektora - rekao je Šuker za Jutarnji list.

Utakmica protiv Senegala posljednja je provjera vatrenih uoči puta u Rusiju.

- Najvažnije je da nema ozlijeđenih i volio bih da i protiv Senegala bude puno golova, dobra igra i da se nitko ne povrijedi. Sigurno je da će i Senegal i Hrvatska htjeti dobar rezultat, ali nama je želja da zadnja stanica pred SP bude rezultatski uspješna i da igrači nakon utakmice i dobre atmosfere, nadam se i pobjede, budu spremni da odu u jedan mali rat u Rusiju. Bit će teško, ali to je SP, fešta nogometa, koju svi jedva čekamo – istaknuo je prvi čovjek HNS-a Davor Šuker.

>> Pogledajte Večernji pressing sa Alenom Bokšićem

Komentara 16

PR
prajdali100
17:44 08.06.2018.

Puno više cijenjen vani nego doma.Hrvatska posla.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
17:29 08.06.2018.

Šuker je svjetska institucija. Mnogi nisu zaslužili niti kopačke da mu očiste.

AE
Aedes2017
16:18 08.06.2018.

Šuker legenda,generacija ga se sjeća što nikako nije mogao upamtiti lijevu/ desnu stranu osječkog korza .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije