Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO RASPOLOŽEN

Evo što je Mamić poručio nakon visoke pobjede protiv Wolfsbergera

Zagreb: GNK Dinamo odlazi autobusima na utakmicu protiv AC Wolfsbergera u Austriju
Goran Stanzl/PIXSELL
26.11.2020.
u 22:31

- Pred nama su još dvije utakmice i moramo uzeti još koji bod da bi prošli dalje. Mi idemo na pobjedu u svakoj utakmici, a sada se idemo odmoriti i pripremiti za dalje

Dinamo je slavio u Klagenfurtu protiv WAC-a s visokih 3:0, a golove su za Modre postigli Lovro Majer, Bruno Petković i Luka Ivanušec. Dinamo je dominirao cijelu utakmicu, a samo je čudo spasilo Austrijance da ne 'popiju' još koji gol, osobito posljednjih desetak minuta prvoga poluvremena.

Zoran Mamić može biti apsolutno zadovoljan izadnjem svoje momčadi koje smo vidjeli u Klagenfurtu.

- Čestitam svojoj ekipi na pobjedi, dobroj igri i tri gola. Ponosni smo što smo jedina ekipa u Europi koja nije primila gol u četiri utakmice. Jako sam sretan - rekao je Mamić pa dodao:

- Cijela ekipa je odigrala stvarno vrhunski, od Petkovića u vrhu napada, pa do svih ostalih. Još ništa nije gotovo. Pred nama su još dvije utakmice i moramo uzeti još koji bod da bi prošli dalje. Mi idemo na pobjedu u svakoj utakmici, a sada se idemo odmoriti i pripremiti za dalje - zaključio je Mamić.

Ono što ih čeka 'dalje' je CSKA iz Moskve koja stiže u Maksimir.

POGLEDAJTE VIDEO: Sjećanje na Maradonu

Ključne riječi

Komentara 4

DI
Dinamenavek
22:48 26.11.2020.

Mamić je gospodin!

FR
freeshooter
22:55 26.11.2020.

Bravo Zoki, i u prijašnjem mandatu smo pod tobom igrali najljepši nogomet, sada je sve posloženo i vremenski tempirano, igra je bila odlična uz najvišu ocjenu za cijelu ekipu, uravnoteženo je odlično odigrala, borbeni presing na svaku loptu, htijenje, kreativnost,, pa zamjene još podignu, ovom pobjedom je definitivno skinuto sve negativno što se pakiralo, moćni smo, ova ekipa će još puno dati, mislim na proljeće, ale, ale, Dinamo ale...

ZD
zdriva
08:41 27.11.2020.

bravo zoki.dinamo igra puno ljepši nogomet od kada vodiš modre.bravooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije