Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆI PROTIVNICI

Pročitajte što je izbornik Srbije rekao nakon što je doznao da može igrati s Hrvatima

01.12.2019.
u 16:58

- U grupi u koju mi možemo upasti favorit je Engleska. Možda se izdvaja grupa u kojoj su Portugalci, Francuzi i Nijemci, ali uvijek se jedna tako formira da privuče najviše pažnje

Hrvatska nogometna reprezentacija će na Europskom prvenstvu 2020. igrati u skupini D s Engleskom i Češkom te pobjednikom playoffa između Srbije, Škotske, Norveške i Izraela. Utakmice se igraju u Londonu i Glasgowu.

Odlučeno je tako na jučerašnjem ždrijebu u Bukureštu nakon kojega se oglasio izbornik Srbije Ljubiša Tumbaković. Srpski izbornik ne smatra da je Hrvatska favorit skupine iako smo viceprvaci svijeta.

- Čini mi se da su skupine vrlo ujednačene. U grupi u koju mi možemo upasti favorit je Engleska. Možda se izdvaja grupa u kojoj su Portugalci, Francuzi i Nijemci, ali uvijek se jedna tako formira da privuče najviše pažnje. Mislim da je kvaliteta ravnomjerno raspoređena pa će biti dobrih i uzbudljivih utakmica - rekao je Tumbaković za Sportski žurnal.

A što kaže da moguću utakmicu s Hrvatskom?

- Prvo skoči, pa reci hop. Moramo proći baraž da bismo pričali o bilo čemu drugom - rekao je Tumbaković.

Ranije se o trećem protivniku u skupini oglasio i naš izbornik Zlatko Dalić.

- Nepoznavanje trećeg suparnika u skupini malo otežava pripremu, no vidjet ćemo tko će proći u ožujku. Tko god prođe, bit će nezgodan, no posebno bi nezgodni mogli biti Škoti kao domaćini u Glasgowu, a Srbija također ima dobru reprezentaciju - kaže Dalić.

Komentara 16

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
18:07 01.12.2019.

Realno, Srbija bi bila presretna i počašćena da dođe u priliku igrati s vice prvacima svijeta.

UM
Umoran
00:47 02.12.2019.

Pa dobro, srpska posla, nista novo, iako smo Engleze napucali na SP, jasno je da srpski izbornik nece oznaciti nas favoritima, pa cak i da smo svjetski prvaci postali. Ali uostalom, koga briga sto srpski izbornik misli, osim naravno redakcije VL.

HU
HugoMrgud
19:18 03.12.2019.

Ma da se mi ne zavaravamo, Srbi imaju dobre igrače i nikako ih ne treba podcjenjivati.... Mogu oni svakoga dobiti 1:0 a mogu i izgubiti 5:0.....tako da pamet u glavu i bez potcjenjivanja i bahatosti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije