Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALKULACIJE

Evo što Hrvatskoj treba za plasman na OI, pobjeda protiv Tunisa nam ništa ne jamči

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
13.03.2021.
u 21:08

Budući da smo turnir otvorili s četiri pogotka minusa protiv Francuske, a Portugal pobijedili sa samo golom prednosti, brine nas i eventualni trokut u kojemu bi tri reprezentacije imale četiri boda

Unatoč pobjedi protiv Portugala, važnom trijumfu koji nam je Luka Cindrić donio dvadesetak sekundi prije kraja dramatične subotnje utakmice, hrvatska rukometna reprezentacija još je daleko od Olimpijskih igara u Tokiju.

Naime, eventualna pobjeda protiv Tunisa u nedjelju nam neće biti dosta, morat ćemo se isto tako nadati da Portugalci neće svladati Francuze koji sat kasnije.

Naime, budući da smo turnir otvorili s četiri pogotka minusa protiv Francuske, a Portugal pobijedili sa samo golom prednosti, brine nas i eventualni trokut u kojemu bi tri reprezentacije imale četiri boda.

Dakle, morat ćemo navijati da Portugal ne pobijedi domaćine, koji bi mogli igrati opuštenije jer smiju izgubiti, ali ne s više od pet golova razlike (u tom slučaju bi oni ispali). 

Upravo je iz toga razloga novinarka RTL-a Ines Goda i upitala našeg izbornika Hrvoja Horvata strahuje li od nekog po nas nepovoljnog dogovora, a na što je odgovorio:

- Ne dvojim u poštenje Francuske i Portugala, siguran sam da će domaćini odigrati na maksimumu - rekao je Horvat, dok je Čupić kazao da se ne misli time zamarati. 
 

Komentara 9

DU
Deleted user
08:44 14.03.2021.

Na kraju, i ako ne odemo na OI neše se zemlja prestati vrtjeti. Kada nakon par sati od utakmice prestane navijačko nerviranje, dođe vrijeme trezvenosti u kojemu stvari treba gledati realno. A realno, neki naši igrači kojima naklon do poda za sve što su nam ovih godina priuštili, već od Egipta nisu pravi. Zbog toga se nadam da će izbornik smoći hrabrosti i biti manji ziheraš od Line i da će konačno pružiti pravu priliku mlađima. Jer ako Duvnjak ne može, uvedi Mamića pa šta bude. Itd, itd.

UN
Undertaker
08:24 14.03.2021.

Velike oscilacije u igri u ove dvije utakmice. Izgledalo je da cemo i jučer izgubiti, ali kad je iz igre izvadio Martinovića, Duvnjaka, Karačića stvari su krenule nabolje. Premalo je trener imao vremena da vidi tko od igrača zaslužuje igrati. Danas igrači moraju igrati obranu i napad, a takvih je malo u reprezentaciji. Daj bože da se plasiraju na OI inače nam se ne piše dobro. Gdje su mlađi igrači?

DI
Diosiario
03:00 14.03.2021.

I novinar Jutarnjeg lista Pinević je napisao da će Hrvatska i Portugal proći dalje ako Portugal pobjedi 6 razlike. Vi sportski novinari ttebate ići ponovo u prvi razred osnovne škole jer je očito da je matematika iz prvog osnovne preteška i nesavladiva za vas. Ako Francuska ima +4 a mi - 3 i ako ih Portugal dobije 6 razlike onda imaju - 2 jer je 4 - 6 = - 2. A - 2 je veći broj nego - 3. Što je tu toliko teško? Dakle, Francuska ispada tek ako je Portugal pobjedi sa 7 golova razlike a čak ni tad nije sigurno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije