Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALKULACIJE

Evo što Hrvatska mora napraviti za plasman u polufinale SP-a

Hrvatska - Španjolska
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
17.01.2019.
u 22:23

Hrvatskoj su za prolazak dovoljne dvije pobjede. To znači da moramo svladati autsajder Brazil i biti bolji od Njemačke ili Francuske.

Hrvatska rukometna reprezentacija u Münchenu je pobijedila Španjolsku sa 23:19 i na koncu osvojila prvo mjesto u skupini i u drugi krug prenosi maksimalna četiri boda.

U skupini I drugog kruga igrat će Hrvatska, Španjolska, Island, Njemačka, Francuska i Brazil. Njemačka i Francuska prenijeli su po tri boda, Brazil i Island prošli dalje bez bodova, dok Španjolska u drugom krugu ima dva boda.

>> Pogledajte što je Željko Musa rekao nakon pobjede nad Španjolskom

Hrvatska je ovom pobjedom dobila slobodan dan u subotu. U nedjelju igra s Brazilom, zatim u ponedjeljak slijedi susret s Njemačkoj, a onda će u srijedu odmjeriti snage s Francuskom.

U polufinale će proći dvije najbolje momčadi iz skupine. Hrvatskoj su za prolazak dovoljne dvije pobjede. To znači da moramo svladati autsajder Brazil i biti bolji od Njemačke ili Francuske.

Na ruku nam ide i raspored jer ćemo, svladamo li Brazil, imati dvije "meč-lopte" za polufinale.

>> Pogledajte i hrvatske navijače uoči utakmice

Komentara 9

LJ
ljutko
22:38 17.01.2019.

Jednostavno, trebaju dalje pobjeđivati

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
22:58 17.01.2019.

idemo Hrvatska

ŠT
ŠtoReći
23:00 17.01.2019.

čestitam na uspjehu! Samo igrajte. dajte sve od sebe pa što bude.... :) samo naprijed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije