Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNI SAMOPOUZDANJA

Evo što hajdukovci poručuju uoči velikog derbija s Dinamom

Hajduk - Cibalia
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
18.04.2018.
u 22:34

- Prvo se moramo dobro osvježiti, a nakon toga se pripremiti za Dinamo. Nadam se da će stadion biti krcat, da će nam navijači biti od velike pomoći - rekao je dvostruki strijelac Gyursco.

Hajduk je danas u 30. kolu HNL-a svladao Cibaliju s 4:0 i primaknuo se Dinamu na pet bodova zaostatka uoči nedjeljnog derbija na Poljudu. Trener Hajduka Željko Kopić smatra da njegovi igrači neće "poletjeti" uoči Dinama.

- Nisu poletjeli, mi od prvog dana imamo postulate što se tiče ponašanja, igranja i treniranja. Imamo jasan put kojim idemo i svi znaju da je cilj sada ostati stabilan - rekao je Kopić, prenosi Dalmatinski portal.

Saidu je publika zviždala jer nije htio dodati.

- Imam razumijevanja za njega, logično je da kad u nekom periodu ne zabiješ gol da se nađeš u neravnoteži ide je što napraviti, ali dobro je radio, analizu ćemo napraviti - rekao je Kopić i dodao:

- Odigrali smo dobru utakmicu, Futacsu smo dozirali minutažu. Osjetio sam da je trenutak da krene od prve minute i da se vratimo igri s tri klasična napadača. Gyurcso i Futacs igraju dobro, ali cijela ekipa je bila na visini zadatka i s dobrom energijom. Nismo Cibaliji puno toga dopustili u tranzicijama, zadovoljan sam odigranom utakmicama.

Adam Gyurcso zabio je danas dva gola.

- Jako sam sretan što sam zabio dva pogotka, ali važna je momčad, svi skupa pobjeđujemo. Ako ja mogu pomoći s golovima naravno da mi je drago - rekao je Mađar.

Osvrnuo se na derbi s Dinamom.

- Sada je razlika pet bodova. Imamo veliku utakmicu u nedjelju. Prvo se moramo dobro osvježiti, a nakon toga se pripremiti za Dinamo. Nadam se da će stadion biti krcat, da će nam navijači biti od velike pomoći.

Komentara 2

KU
kupatilo
01:50 19.04.2018.

Nebojtese dobicete i utakmicu i prvenstvo.Mamic je prosle godine ucjenjen i morao je pustit Rijeci a ove vama inace ga slijedi Remetinac.Jasnoje ko dan daje to tako i nikako drugacije.Kodnas se zna da mora posteno i dase zakon postuje.Plenkovic na sceni jos jednom.

SS
sokac sa drave
10:50 19.04.2018.

Cim dodje u Hajduk trener i predsjednik iz kulturnog djela Hrvatske odmah je krenilo ubrzano na bolje.Steta je jedino da torcidasi ne zele bolje oni hoce ono sto gore to bolje,hoce sira na pogaci a nema pogace na vidiku.Tu vazizi ono posalji ludog u vojsku pa sjedi i placi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije