Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Evo što austrijski mediji pišu nakon visokog poraza od Dinama

Zagreb: GNK Dinamo i NK Istra 1961 susreli se u 11. kolu 1. HNL
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.11.2020.
u 23:28

"Ponovo nije bilo prolaska za WAC protiv obrambenog bedema Dinama. U drugom dijelu Hrvati su počeli igrati nogomet i pobijedili golovima Majera, Petkovića i Ivanušeca", piše Kleine Zeitung.

Dinamo je večeras u Klagenfurtu s uvjerljivih 3:0 svladao Wolfsberger i s puno optimizma dočekuje posljednja dva gola u skupini Europske lige. Dinamo je na vrhu ljestvice s osam bodova, drugi Feyenoord ima pet, treći Wolfsberger četiri, a posljednji CSKA tri. Osim toga, modri su jedina momčad koja ove sezone u skupini Europske lige nije primila gol.

I dok je Dinamo blizu prolaska skupine, za austrijsku momčad slijedi velika borba. Evo što tamošnji mediji pišu nakon poraza od Dinama.

"WAC je sada pod pritiskom uoči gostovanja u Moskvi", navodi Die Presse.

"WAC je pretrpio drugi poraz zaredom u Europskoj ligi. Tri tjedna nakon poraza 0:1 u Hrvatskoj, Korušani su morali priznati neuspjeh u utakmici protiv zagrebačkog Dinama. Hrvatski prvak slavio je s 3:0 i tako povećao svoje vodstvo na tablici", piše Kronen Zeitung.

"Dinamo ostao savršen protiv WAC-a", navodi Kurier.

"Ponovo nije bilo prolaska za WAC protiv obrambenog bedema Dinama. U drugom dijelu Hrvati su počeli igrati nogomet i pobijedili golovima Majera, Petkovića i Ivanušeca", piše Kleine Zeitung.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
07:02 27.11.2020.

Nepotpisan ćlanak kad Dinamo pobijedi hahaha

ZD
ZDRU
07:13 27.11.2020.

"i s puno optimizma dočekuje posljednja dva gola" Je li autor uopće pročitao svoj tekst?

NI
niko63
15:10 27.11.2020.

Uvukla se tuga u redakciju Večernjaka nakon pobjede Dinama??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije