Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU PREMIJE

Evo koliko će novca hrvatske rukometašice dobiti od države za veliki podvig

Hrvatska - Danska
Foto: Hrvatski rukometni savez
1/6
21.12.2020.
u 14:50

Republika Hrvatska prema pravilniku Državnog ureda za sport svakoj će igračici isplatiti po 26 tisuća kuna. Izbornik Šoštarić će dobiti 22 tisuće, a njegov stožer će među sobom podijeliti 26.400 tisuća.

Hrvatske rukometašice na Europskom prvenstvu u Danskoj ostvarile su senzacionalan uspjeh i osvojile treće mjesto. Prva je to medalja naših rukometašica u povijesti velikih natjecanja pa je red da i budu nagrađene.

Republika Hrvatska prema pravilniku Državnog ureda za sport svakoj će igračici isplatiti po 26 tisuća kuna. Izbornik Šoštarić će dobiti 22 tisuće, a njegov stožer će među sobom podijeliti 26.400 tisuća.

No, to nije sve jer će brončane rukometašice dobiti i premije Hrvatskog rukometnog saveza. HRS još nije odlučio o svoti kojom će nagraditi naše igračice i stožer.

>> Pogledajte doček hrvatskih rukometašica

Komentara 32

DU
Deleted user
23:55 21.12.2020.

Heba vas novac !Ovo sta su cure napravile nema veze sa nikakvin novcen i mislin da bi tako trebalo i ostat !

BL
blueriver
16:12 21.12.2020.

Koliko novaca ce dobiti lijecnici i medicinske sestre koji rade u nemogucim uvjetima sa covid pacijentima ?

LA
lamborgini
15:35 21.12.2020.

Bitno da za Plenkovica i njegove uhljebe ima ,koliko god mogu rukama ugrabiti.Jadna drzavo i Bogu si teska ,ali neka nije mi zao .Slijepci ce i dalje birati postojece na vlasti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije