Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puni se križaljka

Dinamo doznao potencijalne suparnike iz Lige prvaka

Dinamo - Slaven Belupo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
12.12.2018.
u 23:29

Budući da je Dinamo izborio status nositelja u ždrijebu, izbjegao je Inter, Napoli, Valenciju i Benficu

Zaključeno je natjecanje u Ligi prvaka po skupinama, a time je i napokon poznato koje će se momčadi pridružiti Europskoj ligi.

Treća su mjesta osvojili Club Brugge, Napoli, Inter, Galatasaray, Benfica, Šahtar, Viktoria Plzen i Valencia, međutim maksimirski se klub ne može sudariti sa svakim od njih u šesnaestini finala Europske lige.

Naime, kao četiri najbolja trećeplasirana kluba u Ligi prvaka, status nositelja će imati Napoli, Inter, Valencia i Benfica, što znači da su Dinamovi potencijalni protivnici isključivo Šahtar, Club Brugge, Galatasaray i Viktoria Plzen.

Podsjetimo, Dinamo će kao osvajač svoje skupine također u ždrijebu imati status nositelja, pa se neće moći sudariti ni s osvajačima ostalih grupa Europske lige.

Tko će sve u tom natjecanju biti drugoplasiran, doznat ćemo do kraja sutra, za sada znamo samo da su to sigurno Sporting, Lazio i Fenerbahce (Dinamo ga ne može izvući budući da su bili u istoj grupi).

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:18 13.12.2018.

Ma bilo koji pada u Zagrebu!!!! Bravo Dinamo !!! Bravo Hrvatski Klub!!! Bravo Bjelica !!!! Bravo Hrvatski Momci

CR
CrniGaro
13:14 13.12.2018.

Bravo Dinamo veselje srećo Hrvatska ,bravo Barišiću,Mamiću .upravi i igračima i iskrenim navijačima .Svima Sretan Božić.

DU
Deleted user
06:30 13.12.2018.

ne pamtim kad mi je veci gust bio pratiti neki klub kao dinamo. od 2001/02 i stecaja i propasti u upravljanju i financijama pa kroz iduce desetljece obnove i podizanja iz pepela do sad fantasticnih rezultata u europskoj ligi. hvalaa barisicu i mamicu sto su se kroz to desetljece uporno suprostavljali svim provokatorima i zlim monstrumima koji su htjeli preuzeti klub u svojoj najranjivijoj dobi razvitka. nitko nam sad nista ne moze jer imamo uspjesan i europski klub sa mocnom skolom nogometa. hvala vam stvarno je gust biti dinamovac (necu reci bbb-ovac jer ima nakaradnih podskupina navijaca koji su politicki pokreti a ne skup podrske klubu)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije