Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su u šoku

Evo kako su strani mediji doživjeli posrtaj Hrvatske

Hrvatska - Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
20.01.2019.
u 21:29

Njemački portali redom su istaknuli kako je poraz Kauboja krasna vijest uoči sutrašnjeg dvoboja

Poraz Hrvatske protiv Brazila (26:29) sve je iznenadio. Nijemci su redom na svojim portalima istaknuli da je to sjajna vijest za njihovu reprezentaciju, pa tako Bildu na naslovnici stoji "Odlično za Njemačku, Hrvatska pala protiv Brazila", dok Spiegel kaže slično: "Brazil iznenadio Hrvatsku na zadovoljstvo naše reprezentacije".

Na istom tragu piše i novinar Kickera, koji navodi u članku da je Červarova momčad radila neuobičajeno puno grešaka. Prisjeća se kako je Brazil i ranije Njemačkoj radio usluge, a sve zaključuje činjenicom da će domaćini izboriti polufinale ako dobiju Kauboje u ponedjeljak.

>>> Hrvatski navijači uoči utakmice protiv Brazila

Francuski Le Figaro pobjedu Brazila već u prvoj rečenici naziva senzacijom, a L'Equipe također slavi trijumf Brazilaca i ističe da će Francuskoj protiv Hrvatske u posljednjem kolu biti dovoljan i bod za polufinale ako Kauboji svladaju Njemačku.

Španjolce je Svjetsko prvenstvo u rukometu načelno prestalo zanimati, većina ih natjecanje ne ističe na naslovnicama, a Marca u izvještaju napominje da je slavlje Brazila i Furiju ostavilo u kakvoj-takvoj poziciji da se nada završnici.

- Brazil je svojom obranom potpuno razoružao Hrvate. Njihova 5-1 obrana je bila spektakularna, do te mjere da čak ni Lino Červar, čovjek na glasu kao genij na klupi, nije znao naći odgovarajući forumulu - piše novinar Marce.

Blic donosi da je Brazil šokirao Hrvatsku i ističe izjavu Červara u kojoj spominje spolni organ, Kurir kaže u naslovu da su Brazilci kreirali najveću rukometnu senzaciju, a Telegraf naglašava fantastičan učinak Langara, strijelca devet pogodaka.

 

Komentara 21

PI
pinkec
01:04 21.01.2019.

Mi volimo senzacije, zato će sa Njemcima biti još jedna , ali u drugom smjeeru!

IL
ilijan
22:19 20.01.2019.

Njemci razbit ćemo vas

PR
prajdali100
21:47 20.01.2019.

Červar poziva u Repku četvrtog pivota a najveću nadu našeg rukometa, Jaganjca, šalje kući !!!!! Ima li pilota u avionu ? Još će malom puknuti film pa ćemo gotovog igrača otjerati da igra za BiH, Švedsku ili neku drugu reprezentaciju.NESHVATLJIVO !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije