Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Balkanski klasik'

Hrvatska 'otela' Orlovima bod usred Beograda, evo kako su na to reagirali srpski mediji

11.04.2019.
u 20:03

Utakmica je bila puna rezultatskih preokreta, a Srbi su do gola Duvnjaka, otprilike pola minute prije kraja, imali 25:24 prednost.

Hrvatska rukometna reprezentacija izborila je remi u beogradskoj Areni Štark. Izabranici Line Červara odigrali su 25:25 u trećem kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine protiv Srbije, s time da je domaći rukometaš Mijajlo Marsenić s istekom vremena promašio udarac s devet metara nakon prekršaja.

Utakmica je bila puna rezultatskih preokreta, a Srbi su do gola Duvnjaka, otprilike pola minute prije kraja, imali 25:24 prednost. U tom su duhu njihovi mediji ovako zaključili izvještaje s utakmice:

- Sjajna Srbija 'ispustila' Hrvatsku - u naslovu je istaknuo Mondo, dok je list Alo bio daleko opisniji: Meč za infarkt! Nova ludnica Srba i Hrvata! Nova drama, triler BRE! Imali smo 'kockaste', au kakvu smo šansu propustili! - kaže autor.

- Srbija ispustila pobjedu protiv Hrvatske: Hrabri Peruničićevi 'klinci' remizirali sa Vatrenima - naveo je Telegraf, dok je Kurir u naslovu istaknuo sljedeće: Srbija odoljela moćnoj Hrvatskoj: Orlovi ispustili pobjedu u balkanskom klasiku!

- Šteta, Hrvati se izvukli: Rukometaši Srbije pola minute prije kraja ostali bez velike pobjede - piše Blic, a B92 kaže: Srbija promašila pobjedu - Hrvatska se izvukla u Areni.

>>> Ispred beogradske Arene uoči utakmice je bilo mirno

Ključne riječi

Komentara 47

DU
Deleted user
20:19 11.04.2019.

A nisu spomenuli pravo bačuška domaćinsko suđenje? Gdje su neke bitne odluke bile čak i smiješne, koliko su bile pristrane.

PR
prajdali100
20:23 11.04.2019.

A o " suđenju" ni reči ! Vidimo se u Zadru.

GE
genex
21:49 11.04.2019.

to je sramota kako su naši igrali.bez ideje,sporo a što je najgore uopće nisu pokazali nikakvu borbenost.žalosno je bilo slušati kad je lino za vrijeme time outa zavapio koji im je q..c, kako će sutra pogledati ljudima u hrvatskoj u oči,da mogu izgubiti ali da se ne bore,to ne može shvatiti. čestitam srbima na borbi,iako su svjesni da su znatno lošiji, uporno su se borili i skoro ih je nagradilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije