Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo je za primjer

Hrvatski navijači oduševili Srbe, pogledajte čime!

Hrvatski navijači, Snježna kraljica
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/10
03.01.2017.
u 18:55

Na Crvenom spustu danas je bilo otprilike pet tisuća navijača. Svojim su kulturnim ponašanjem i navijanjem za sve natjecateljice dali primjer kako bi to trebalo izgledati.

Zagreb je još jednom oduševio svijet fenomenalnom organizacijom Snježne kraljice. Danas je na rasporedu bila utrka ženskog slaloma, a slavila je Slovakinja Veronika Velez Zuzulova koja već godinama s brojnim epitetima govori o utrci u Zagrebu koja joj je jedna od najdražih na skijaškom kalendaru.

Na Crvenom spustu danas je bilo otprilike pet tisuća navijača. Svojim kulturnim ponašanjem i navijanjem za sve natjecateljice dali su primjer kako bi to trebalo izgledati.

Oduševljeni su i srbijanski mediji koji pohvaljuju to što se navijalo i za Nevenu Ignjatović, predstavnicu Srbije, koja je završila na 19. mjestu.

"NEVENA U ZAGREBU IMALA PODRŠKU: Pogledajte kako Hrvati navijaju za srpsku skijašicu", naslov je članka u Kuriru koji piše:

"Domaći navijači bodrili su Srpkinju, a kada je prošla kroz cilj, dobila je ovacije."

Telegraf.rs u svom je izvještaju također spomenuo hrvatske navijače.

"Zagreb navijao za srpsku skijašicu", dio je naslova u Telegrafu koji piše:

"Srpkinja je drugi put u karijeri osvojila bodove u slalomu, a domaći navijači zdušno su pozdravili njezin spust u drugom krugu."

Dakle, već sada smo dobili sve pohvale, a pred nama su nova uzbuđenja. Već sutra u središtu grada održava se utrka legendi, a u četvrtak će slalom voziti i skijaši.

Jeste li zadovoljni ovogodišnjim izdanjem Snježne kraljice?

Komentara 52

FA
Fake
19:08 03.01.2017.

Hrvatska kultura.Bravo Hrvati.

SX
sudbina x
19:14 03.01.2017.

Ne znam zašto se čude navijanju za srpkinju, pa Hrvati su kulturan Narod...

BK
B Kosa
21:20 03.01.2017.

zasto zenu ne pozdraviti? Posteno je se natjecala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije