Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično je prošao

Pogledajte kako se gine na hokeju, spasili su ga centimetri!

Pierre McGuire
Foto: screenshot
19.02.2019.
u 18:15

Kao najtragičniji slučaj u novijoj povijesti pamtimo pogibiju Brittanie Nichole Cecil,

Pierre McGuire, novinar televizijske postaje NBC, imao je golemu sreću tijekom utakmice između Tampa Bay Lightninga i Columbus Blue Jacketsa jer ga je 'odbjegli' pak promašio za tek nekoliko centimetara.

McGuire je pak primijetio tek nakon što je prohujao ispred njegova lica, ali i da ga je uočio koju sekundu ranije, vjerojatno ne bi stigao reagirati.

Da ga je pogodio u lice, tko zna kakve bi to ostavilo posljedice, ali zasigurno ne bi bilo ugodno. Potresi mozga, posjekotine na licima, izbijeni zubi... ma na sve su to gledatelji hokejskih utakmica navikli unatoč zaštitnim mrežama.

Kao najtragičniji slučaj u novijoj povijesti pamtimo pogibiju Brittanie Nichole Cecil, 13-godišnje djevojčice, koja je stradala 2002. godine, upravo na utakmici Blue Jacketsa.

Nesretnu je djevojku pogodio pak odbijen preko palice, i to na utakmici na koju ju je odveo otac uoči 14. rođendana. Cecil je u bolnicu prebačena s tek vidljivom ogrebotinom na čelu, ali je prekasno uočeno da joj je stradala kralježnična arterija.

Srećom, McGuire se od izravnog udarca izvukao, a valjda se spasio i od kakve trzajne ozljede. One su također učestale, te prilično neugodne i bolne.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije