Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BOLESNA OPSESIJA'

Evo kako je Đoković uzvratio tenisaču koji ga je žestoko izvrijeđao

Novak Đoković
Foto: News Syndication/PIXSELL
1/5
17.05.2019.
u 12:10

Nick Kyrgios žestoko je napao Đokovića rekavši da najbolji tenisač svijeta "ima bolesnu opsesiju da se svima želi svidjeti" i da se "ježi od toga".

Novak Đoković ima bolesnu opsesiju da se svima želi svidjeti. Toliko se želi svidjeti ljudima, da ja to ne mogu podnijeti. Ježim se toga. Koliko god Grand Slamova osvoji, nikada neće biti najveći. Ako ne možeš pobijediti, ne možeš biti najbolji svih vremena. Ako budem igrao s njim i ako ga pobijedim, proslavit ću to ispred njega.

Rekao je to ovih dana australski tenisač Nick Kyrgios koji je jučer na Mastersu u Rimu imao novi ispad. U meču protiv Norvežanina Caspera Ruuda diskvalificiran je jer je izgubio živce pa bacio sjedalicu na teren, pokupio stvari i otišao.

O ispadu Kyrgiosa novinari su pitali i Novaka Đokovića, a prvi tenisač svijeta mirno je odgovorio:

– Vidio sam to, ali ne bih se izjašnjavao. Ostavljam tu odluku službenim osobama.

Uza sve to, Kyrgios se i rugao protivniku Ruudu nakon meča. Naime, jedan je novinar na Twitteru objavio video u kojem Norvežanin slavi pobjedu protiv diskvalificiranog protivnika, a Kyrgios je to podijelio na svojem profilu uz komentar "Hahahahaha".

Dodajmo i da je ATP potvrdio da je Kyrgios diskvalificiran i da nije predao meč. Oduzet će mu se iznos koji je zaradio u Rimu kao i svi osvojeni bodovi, a uz to mora platiti 20.000 eura kazne.

>> Pogledajte kako je Ivanišević objasnio da Amerikanac ne može trenirati Balkance

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar B
B
14:10 17.05.2019.

Nikad sportaša od ovoga. Baca stolac kao histerično dijete? Biti sportaš između ostalog znači i ponašati se sportski.

JE
Jednakost
13:18 17.05.2019.

Lik ima demone u sebi

DG
Dado-Glavurdic
07:43 18.05.2019.

Znate ono kad mama vodi dite pa ono vidi u izlogu igračku i oce da ju mama kupi a mama neće i onda se dite baci na pod i počme urlikat kupi mi je kupi mi je buuu huuu buuu huuu e to je taj balavi Kyrgios

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije