Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASLAĐUJE SE

Evo kako je Karleušin ljubavnik 'spustio' Prosinečkom nakon drame

Robert Prosinečki
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/5
27.03.2019.
u 08:11

"Ovo samo u Bosni ima, da sam ja glavni krivac što je utakmica završila 2:2", poručio je Vranješ na Instagramu.

Bosna i Hercegovina, koju vodi Robert Prosinečki, bila je sinoć na dobrom putu da upiše drugu pobjedu u kvalifikacijama za EURO 2020. Domaćini su vodili 2:0, ali je na kraju na stadionu u Zenici završilo 2:2 u kvalifikacijskoj skupini J.

U 10. minuti, nakon kornera, Edin Višća pogađa za 1:0, a već u 15. minuti domaćini vode 2:0. Strijelac prekrasnog pogotka bio je Miralem Pjanić iz slobodnog udarca s 27 metara.

Grci su u 64. minuti smanjili zaostatak pogotkom Fortounisa iz penala, a minutu kasnije najbolji igrač BiH Miralem Pjanić dobio je izravni crveni kartoni. Gosti dolaze do izjednačenja u 85. minuti pogotkom Dimitrisa Kolovosa.

- Nisam dobro vidio je li bio penal, ali kažu da jest. Crveni karton sudac je nekako prebrzo izvukao... To je sigurno promijenilo tijek susreta. Posebno jer je Pjanić izašao, izgubili smo sredinu terena. Širili su nas i preko bokova igrali. Pali smo zbog toga, osjetio se igrač manje - komentirao je Prosinečki.

A oglasio se i Ognjen Vranješ, nogometaš kojega je Prosinečki zbog afere sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom udaljio iz reprezentacije.

"Ovo samo u Bosni ima, da sam ja glavni krivac što je utakmica završila 2:2", poručio je Vranješ na Instagramu.

>> Pogledajte i izjave Zlatka Dalića nakon poraza od Mađarske

Komentara 5

KA
kajinx
15:27 27.03.2019.

Ajde bolan, Vranješ nije insan!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:05 27.03.2019.

Zašto ne kaže na čijoj je strani dal Vučića ili Dveri jer ipak je faca istetovirala Dražu ?

Avatar spuzvabob
spuzvabob
20:22 27.03.2019.

Braco, dosadan si vise svima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije