Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATKO, ALI JASNO

Evo kako je glavni državni odvjetnik reagirao na Mamićev istup

Zdravko Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
04.03.2018.
u 09:13

- Državno odvjetništvo, na čelu s Cvitanom, provodi najveće bezakonje u povijesti jedne suverene države - optužio je glavnog državnog odvjetnika u subotu na konferenciji za novinare Zdravko Mamić pa još dodao:

- Dinko Cvitan vodi privatni rat protiv mene i hrvatskog nogometa. Državno odvjetništvo, na čelu s Cvitanom, provodi najveće bezakonje u povijesti jedne suverene države - optužio je glavnog državnog odvjetnika u subotu na konferenciji za novinare Zdravko Mamić pa još dodao:

- Organ koji je među najvažnijim u državi prvi je koji po masu stvari krši propise. Dozvolio je da državu zastupaju nezakoniti tužitelji. Moj odvjetnik i ja smo krenuli u tu bitku za dobrobit svih vas. Dokazat ćemo da je ovo najveće bezakonje.

Cvitan se na taj Mamićev istup samo kratko osvrnuo:

- Živimo u demokraciji gdje svatko može govoriti što želi, pa makar to bile i gluposti - rekao je za RTL Danas glavni državni odvjetnik.

Komentara 168

Avatar comparator
comparator
10:06 04.03.2018.

Ako je sport i HNS taj glavni neprijatelj Hrvatske na kojeg treba usmjeriti glavnu pažnju umjesto na Agrokor ili INA-u onda stvarno neznam od čega ta naša država živi?! Mogao bih nabrajati satima procese koje ste izbjegavali jer ste politički pristrani i zato dajem podršku Mamiću . Gluposti prilaze vi jer vam nije dano pravo na izjave ovakvog nivoa. Sami ste se stavili u ravan gluposti.

IV
ivanistina
10:52 04.03.2018.

Koja smo mi sramota od države kada nam Jugoudbaši vode državno odvjetnišvo.Umjesto da su ti udbaši poput Cvitana pritvoreni na dugogodišnje robije zbog zvjerstva što su radili u komunizmu oni nama vode državno odvjetništvo pa to je suludo pa zato nam i je takva situacija u državi da nam se četnici slobodno šetaju Vukovarom sa kokardama,da se bivši četnici zapošljavaju u policiji,da bivši četnici sjede u saboru,da se zatvaraju Hrvatski branitelji i Hrvatski generali,da se zabranjuje Tomsonu pjevati pjesme,da se Srpskim pjevaljkama koje su pjevale četničke pjesme dozvoljava da pjevaju po Hrvatskoj.Jednom riječju sramota i zato puna podrška Mamiću.

DU
Deleted user
10:04 04.03.2018.

Ako živimo u demokraciji gospodine Cvitane onda vaši zamjenici iz općinskog DORHA dokumentirano u Puli ostaju ne sankcionirani , da blago kažem za ne znanje svoga posla iako ja osobno mislim da nije ne znanje već ono puno ružnije.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije