21 18°C
 • Avatar comparator
  comparator:

  Ako je sport i HNS taj glavni neprijatelj Hrvatske na kojeg treba usmjeriti glavnu pažnju umjesto na Agrokor ili INA-u onda stvarno neznam od čega ta naša država živi?! Mogao bih nabrajati satima procese koje ste izbjegavali jer ste politički ... prikaži još! pristrani i zato dajem podršku Mamiću . Gluposti prilaze vi jer vam nije dano pravo na izjave ovakvog nivoa. Sami ste se stavili u ravan gluposti.

 • ivanistina:

  Koja smo mi sramota od države kada nam Jugoudbaši vode državno odvjetnišvo.Umjesto da su ti udbaši poput Cvitana pritvoreni na dugogodišnje robije zbog zvjerstva što su radili u komunizmu oni nama vode državno odvjetništvo pa to je suludo pa zato ... prikaži još! nam i je takva situacija u državi da nam se četnici slobodno šetaju Vukovarom sa kokardama,da se bivši četnici zapošljavaju u policiji,da bivši četnici sjede u saboru,da se zatvaraju Hrvatski branitelji i Hrvatski generali,da se zabranjuje Tomsonu pjevati pjesme,da se Srpskim pjevaljkama koje su pjevale četničke pjesme dozvoljava da pjevaju po Hrvatskoj.Jednom riječju sramota i zato puna podrška Mamiću.

 • SERGEJ:

  Ako živimo u demokraciji gospodine Cvitane onda vaši zamjenici iz općinskog DORHA dokumentirano u Puli ostaju ne sankcionirani , da blago kažem za ne znanje svoga posla iako ja osobno mislim da nije ne znanje već ono puno ružnije.......

Još iz rubrike Sport

Stipe Miočić
Vratio UFC naslov

Ne zna zašto je tako slavio: Kada sam uzbuđen radim gluposti, baš sam idiot!

Miočić
Stipe vratio naslov

Svjetski UFC prvak imao najljepšu podršku, a pali su i poljupci!

Stipe Miočić
UFC prvak

Borilački svijet se klanja Miočiću: Na kakav samo način je završio borbu!

4