Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE

Evo kako je Ćiro komentirao odluku Prosinečkog koja je uzburkala duhove

Ćiro Blažević
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
23.08.2018.
u 10:20

– Treba stati iza izbornikove odluke jer je riječ o renomiranom treneru koji se dokazao i dok je s Bilićem radio, ali i u Azerbejdžanu – rekao je Ćiro

Nogometnu javnost u Bosni i Hercegovini iznenadila je odluka izbornika Roberta Prosinečkog da u reprezentaciju ne pozove Asmira Begovića iz Bournemoutha. Taj je potez komentirao bivši BiH izbornik Miroslav Ćiro Blažević.

– On je čestit čovjek, besprijekoran nogometni znalac i sigurno ima objektivne razloge zašto ga nije pozvao, ali je i činjenica da Prosinečki ima fleksibilnost koja mu ide na čast. Ako je u pitanju neki konflikt između njih dvojice, siguran sam da će Robi naći načina da uravnoteži stvari – rekao je Ćiro za Dnevni avaz te dodao:

– Treba stati iza izbornikove odluke jer je riječ o renomiranom treneru koji se dokazao i dok je s Bilićem radio, ali i u Azerbejdžanu. Ja ga poznajem i spreman sam reći sportskoj javnosti BiH da imaju izbornika kakvog do sada nisu imali i treba ga pustiti da radi i rezultat će sigurno doći.

S Ćirom se slaže i Safet Sušić:

– Treba imati povjerenja u Prosinečkog i dati mu podršku jer je već imao prilike upoznati te igrače i zna na koga može računati, a na koga ne. Robija znam, zajedno smo bili i u reprezentaciji, sigurno je dobar stručnjak. Najvažnije je da se stane iza njega, jedino tako možemo se nadati dobrim rezultatima. Nije to samo kod nas slučaj. U mnogim reprezentacijama dogodi se da nekad izbornik ne pozove neke važne igrače, no on zna, on sastavlja tim, dobio je povjerenje i treba mu vjerovati.

>> Pogledajte Ćiru Blaževića u Večernjem pressingu Igora Štimca

Komentara 3

DU
Deleted user
15:14 23.08.2018.

Bosancima bi bilo najbolje da za selektora uzmu Dodiga, a za direktora Mamica. Maser bi mogao biti Covic, a pospremac svlacionice Izmetbegovic. Kakva bi to festa bila! Ciro za tebe tu ne bi bilo mjesta, s' obzirom da si prevrtljiv, pa bi se izgubio ne znajuci na koju ces stranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije