Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIMJERENO NAVIJANJE

Evo kada će Hajduk i Osijek saznati svoje kazne za skandiranja Bjelici i Pajaču

U 11. kolu Prve HNL sastali se Osijek i Hajduk
Davor Javorovic/PIXSELL
06.10.2021.
u 15:15

Uzevši u obzir da se HNL utakmice neće igrati ovog vikenda i neće biti novog materijala za razmatranje, nije na odmet dati si još vremena za donijeti odluke o kojima nije jednostavno odlučivati

Hajduk ovog tjedna još uvijek neće doznati svoju disciplinsku kaznu koju su mu u derbiju 11. kola Prve HNL protiv Osijeka u Gradskom vrtu priuštili članovi Torcide

Disciplinski sudac Prve i Druge HNL Alan Klakočer, koji inače svake srijede izriče disciplinske kazne za prethodno kolo dva najjača razreda hrvatskog nogometa, ove je srijede na službenom putu. Još jedan razlog odgode izricanja kazni je i reprezentativna pauza, pa ćemo iduće srijede saznati kolika će biti kazna za splitski klub.

Uzevši u obzir da se HNL utakmice neće igrati ovog vikenda i neće biti novog materijala za razmatranje, nije na odmet dati si još vremena za donijeti odluke o kojima nije jednostavno odlučivati.

Podsjetimo, osim što su palili pirotehnička sredstva i bacali ih nedaleko od terena, navijači Hajduka su po završetku utakmice treneru Osijeka Nenadu Bjelici skandirali "Bjelica Srbine, čakija ti ne gine" dok je strateg bijelo-plavih davao izjave pred televizijskim kamerama.

U zapisu kažnjenih za 11. kolo će se naći i NK Osijek budući da su njegovi navijači (Kohorta), nezadovoljni odlukama glavnog suca utakmice Igora Pajača, skandirali "Pajaču, cigane", a za takvo ponašanje u pravilu slijede kazne između 20 i 40 tisuća kuna. No, iduće srijede ćemo saznati točko kakve će one biti.

Hajduk je uvjerljiv ovosezonski rekorder HNL-a po plaćenim kaznama u disciplinskom postupku, s ukupno 172 tisuća kuna kazne u do tad odigranih devet kola Prve HNL.

Komentara 2

DU
Deleted user
17:26 06.10.2021.

HNS se dodvorava Torcidi pa žrtvuje najboljeg hrvatskog nogometnog suca Bebeka . A Torcida zauzvrat gnjusno vrijeđa Bjelicu . Bivšeg dobrog igrača , danas odličnog trenera . Ili naprosto čovjeka Bjelicu. Hoće li HNS nakon svega oštro kazniti primitivce. Jer to nisu navijači -to su primitivci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije