Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško bez nogometa

Evo gdje Zdravko Mamić traži potencijalna pojačanja za Dinamo

Zdravko Mamić
Foto: VL BIH
26.06.2018.
u 15:04

Dvoboj je privukao nekoliko poznatih osoba, a među njima je bio i Zdravko Mamić. Iako je utakmica  završila bez pogodaka, imalo se što vidjeti

Dvotjedni “paket” treninga trener Širokoga Brijega Boris Pavić i suradnici okončali su prijateljskim ogledom protiv GOŠK-a u Gabeli (0:0).

Dvoboj je privukao nekoliko poznatih osoba, a među njima je bio i Zdravko Mamić. Iako je utakmica  završila bez pogodaka, imalo se što vidjeti.

Zdravko Mamić
1/20

Dinamov savjetnik utakmice hrvatske reprezentacije iz Rusiji može pratiti samo preko malog ekrana, pa je u Gabeli potražio dodatnog nogometnog uzbuđenja. Neki su ga igrači iz obaju sastava zanimali, pa se o njima i raspitivao.

>> Pogledajte Večernji pressing s Darijem Šimićem

Komentara 9

BI
binki
16:29 26.06.2018.

Da se lopina pita Čačić bi i dalje bio selektor a Pivarić na beku.Samo vi njega pustite da jedri po svojoj domovini. Tu je bar zrak čišći.

DU
Deleted user
15:46 26.06.2018.

Džaja isto maznuo al njega nitko ne dira ? Da nije zvao ko iz Baskije ?

MA
mamarti
15:12 26.06.2018.

nagledati će se bih nogometa😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije