Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV AUSTRALIJE

Evo gdje možete gledati nastup naših vaterpolista na Svjetskom prvenstvu

14.07.2019.
u 09:14

Da s Australijom moramo biti oprezni, pokazuju i neki naši posrtaji s klokanima u prošlosti. Najteži je bio onaj na SP-u u Barceloni 2003. kad smo izgubili u četvrtfinalu (6:10), ali bilo je toga još

Hrvatski ljubitelji vaterpola morat će se u ponedjeljak probuditi jako rano, ako žele uživo (HTV 2) gledati prvu utakmicu naših vaterpolista na SP-u u Gwangjuu. Susret s Australijom, naime, po našem vremenu, počinje u 5.30 sati (u Koreji će biti 12.30). No, naši su se igrači adaptirali na vremensku razliku od sedam sati. Nekoliko dana proveli su u Seulu trenirajući s Talijanima.

– Odigrali smo dvije trening-utakmice bez bilježenja rezultata, s ponavljanjem napada s igračem više ili obrane s igračem manje. Jako sam zadovoljan onime što smo odradili – kaže naš izbornik Ivica Tucak.

Ozračje u reprezentaciji je odlično, pravo šampionsko. Anđelo Šetka ističe:

– Ozračje je slično kao i u Budimpešti prije dvije godine, s tom razlikom što smo sada prvaci i svi nas žele skinuti. Kao branitelji naslova svakako smo među favoritima, ali to ne znači ništa. I Golden State je bio favorit protiv Toronta, pa je izgubio. Sad smo okrenuti samo Australcima, neugodni su svima, što su pokazali i osvajanjem bronce u Svjetskoj ligi. Elvis Fatović radi dobar posao.

Da s Australijom moramo biti oprezni, pokazuju i neki naši posrtaji s klokanima u prošlosti. Najteži je bio onaj na SP-u u Barceloni 2003. kad smo izgubili u četvrtfinalu (6:10), ali bilo je toga još. 

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
09:31 14.07.2019.

Ustajanje, svaki dan osim subote i nedjelje u 5,00! Novinaru, naruči buđenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije