Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

Evo gdje gledati spektakl na Poljudu između Dalićeve Hrvatske i Kekove Slovenije

Bratislava: Sraz Slovačke i Hrvatske u kvalifikacijskom susretu za nogometni SP 2022.
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
07.09.2021.
u 08:02

Miljenik splitskog puka Ivan Perišić bit će prvi put kapetan, što mu je posebna čast. Zato će ovaj susret dočekati s dodatnim motivom, naravno.

Hrvatska nogometna reprezentacija protiv Slovenije igra kvalifikacijski susret za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a na Poljudu bi trebalo biti barem 25.000 navijača.

Izbornik Zlatko Dalić najavio je maksimalni angažman, igru na pobjedu, ali i nešto što će navijačima Hajduka posebno zagrijati srce - Marko Livaja igra od prve minute!

Nije ni to sve, miljenik splitskog puka Ivan Perišić bit će prvi put kapetan, što mu je posebna čast. Zato će ovaj susret dočekati s dodatnim motivom, naravno.

A tako nešto je potrebno jer slovenski izbornik Matjaž Kek jako dobro poznaje hrvatski nogomet, što je potvrdio pobjedom 1:0 u prethodnoj kvalifikacijskom utakmici ovih dviju reprezentacija.

Svakako, čeka nas spektakl i možete ga pratiti na Novoj TV od 20:45!

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:25 07.09.2021.

Hrvatska televizija ne prenosi igre hrvatske reprezentacije, već odbojku, košarku i sl. iz Amerike. Sve se radi da se na tv ne vide hrvatske zastave.

VK
vječni krojf
10:19 07.09.2021.

Dalić nebi bio Dalić da se nebi ulizavao svom Ajduku,to primjećuju i djeca u d. vrtićima. Dalić je prodana duša.

VK
vječni krojf
10:16 07.09.2021.

E moj Vanja,slabo ti kao novinar pratiš nogomet,jer nisi primijetio da je Perišić bio kapetan prije par dana i to u Moskvi.Žalosno se vodi ova repka i od Izbornika i od vas Novinara,a hoćemo vrhunski nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije