Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL LJEPOTICA

Evo gdje gledati Osijek u borbi protiv Hajduka i lovu na prvo mjesto HNL-a

Osijek: NK Osijek i HNK Hajduk u 20. kolu Prve HNL
Dubravka Petric/PIXSELL
16.04.2021.
u 12:28

Upravo današnja pobjeda bi mogla biti krucijalna za bijelo-plave dok je Dinamo još 'omamljen' Europom

Osijek je i dalje u borbi za naslov prvaka Hrvatske, dva boda kaskaju za vodećim Dinamom, a utakmica protiv Hajduka će puno toga odlučiti.  Naime, upravo današnja pobjeda bi mogla biti krucijalna za bijelo-plave dok je Dinamo još 'omamljen' Europom. 

Ako gledamo posljednjih sedam splitskih dvoboja Hajduka i Osijeka učinak je sasvim zadovoljavajući za Osječane. U tom razdoblju bijelo-plavi su dvaput pobjedu, četiri puta je bilo neriješeno, a domaćin je slavio samo jednom. Do sva tri boda je Osijek došao u listopadu 2018. kada je pod Zekićevim vodstvom bilo 0:2 (Boban i Marić) te u srpnju 2020. rezultatom 0:1 (Bočkaj) pod Kuleševićevom trenerskom palicom. Što se remija tiče, triput je bilo 1:1 (uz pogotke Grgića, Marića i Miereza), jednom 0:0, dok su Splićani zadovoljniji ishodom bili u studenom 2019 (3:2 – Žaper i Marić).

U Hajduku pak vjeruju da na kraju mogu dosegnuti donedavno teško zamislivo treće mjesto, tako da će i jedni i drugi krenuti po sva tri boda.

To treće mjesto bi Hajduk, kaže Bjelica, sada sigurno instant potpisao. Što i nije daleko od istine. No, želja Osijeka za naslovom prvaka je neupitna što u svakom slučaju daje naslutiti da nas od 20:30 na Poljudu čeka prava HNL ljepotica, a pratiti ju možete na programu Arena Sporta 3.

Od 16 sati se još susreću Varaždin i Šibenik (HNTV, Arena1) te Gorica i Slaven Belupo (Arena3).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije