Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Evo gdje gledati nove europske pohode Dinama i Rijeke

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu HT Prve lige
Goran Kovacic/PIXSELL
29.10.2020.
u 10:40

U novih deset susreta grupne faze Europske lige su i hrvatski velikani Dinamo i Rijeka. Modri će protiv Rusa tražiti svoju sreću, a Riječani protiv AZ Alkmaara

Ususret drugom kolu grupne faze Europske lige, Dinamo i Rijeka su otputovali na svoje destinacije. Riječane čeka koronom poharani nizozemski AZ Alkmaar, a Modre će ugostiti maglovita Moskva i njihov velikan CSKA

- Ritam utakmica je težak i naravno da je to iscrpljujuće. Imamo određenih problema s nekim igračima, ali do utakmice sve će doći na svoje. Imamo kvalitetan kadar i vjerujem da možemo odgovoriti na sve izazove, ocijenio je trener Dinama Zoran Mamić pred novi europski izazov - moskovski CSKA koji 'melje' na motor Nikole Vlašića.

 - CSKA ima dobre pojedince, dobro izgledaju i kao momčad, može se reći da je to jedan od najboljih ruskih klubova. Osim toga, imaju sjajnog Nikolu Vlašića koji u kontinuitetu igra odlično i koji svojom genijalnošću može riješiti utakmicu i kad momčad ne igra dobro - kaže mlađi Mamić

Ostaje vidjeti koliko će ova momčad Zorana Mamića koja ne izgleda onako dominantno kao prošlosezonska modra momčad uspjeti parirati Vlašiću i društvu. Nadajmo se što više, a dokaz ćemo dobiti i iz udobnosti kauča od 18:55 minuta na ArenaSportu 3. 

Korona u susretu Riječana i AZ-a

Riječani su prema kladionicama potpuni outsideri, ali to nije pokolebalo sjajnog golmana momčadi s Kvarnera - Ivana Nevistića.

- Dobro smo ih analizirali i spremni smo za utakmicu. Imamo svoje šanse. Nadamo se dobrom rezultatu - izjavio je za riječki Novi list vratar Rijeke Ivan Nevistić i to s punim pravom. Ipak se hrvatska momčad sjajno i hrabro držala protiv velikog Real Sociedada na Rujevici kada su izgubili tek 1-0 i to više nesrećom nego li nekakvom dominacijom Španjolaca, a iako je AZ favorit, Nizozemci su već tjednima na travnjaku s istih 13-14 igrača, što im ne ide na ruku.

- Možemo očekivati njihov pad pred kraj utakmice jer imaju problem s koronom i non-stop im igra ista ekipa. To će biti naš forte - zaključio je 22-godišnji vratar Rijeke, iako je i njegova momčad desetkovana zbog pandemije koja je pogodila čak četvoricu igrača njihove startne postave pa su Riječani na gostovanje otišli u potpuno drugačijem sastavu.

Klasična nizozemska momčad: jaki na lopti, igranje po bokovima, brza tranzicija. Moramo u sredini duže zadržati loptu i biti opasni po njihov gol. I ne želimo biti 'simpatični protivnici' nego Rijeka koja je u Europski ligu došla osvajati bodove. Ova momčad diše zajedno i može puno - rekao je Rožman.

Hoće li hrvatska momčad opravdati očekivanja svoga trenera ili će kladionice biti u pravu možete gledati od 21 sat na ArenaSport 4. 

Ostali susreti današnjeg dana:

  • 18.55, Antwerpen - Tottenham (ArenaSport 1)
  • 18.55, Lille - Celtic (ArenaSport 4)
  • 18.55, AEK - Leicester (ArenaSport 5)
  • 18.55, Feyenoord - Wolfsberger (ArenaSport 6)
  • 21.00, Granada - PAOK (ArenaSport 1)
  • 21.00, Real Sociedad - Napoli (ArenaSport 3)
  • 21.00, Benfica - Standard Liege (ArenaSport 5)
  • 21.00, Sparta Prag - Bayer Leverkusen (ArenaSport 6)

Ponudu Germania klasionice pogledajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 1

EP
Epil
11:19 29.10.2020.

Arenasport 4? A koji je to HTV kanal? Nije HTV? Ma mars, srecom ne placam vam to smece od TV gdje samo razglabate o politici i uvlacite se HDZ-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije